CHOK! Kwamie Liv sender egen deltager ud af ‘X Factor’

Kwamie Liv er dybt berørt, da hun sender sin ene solist hjem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. marts 2022 kl. 22:05

Alt kan ske, når der er ‘X Factor’, og det er i aften et klart bevis på. For konkurrencen spidser for alvor til, og i aften gik den ikke længere for Oliver, der netop har sagt farvel og tak til hele eventyret.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Nu svarer Anna på alle spørgsmål

Artiklen fortsættes under videoen med Thomas Blachman, der fortæller om andet liveshow…

Det sker, efter en tur i farezonen, hvor seerne også havde valgt, at Tina skulle stå. Den afgørelse chokerede Kwamie Liv, der var nødsaget til at sige farvel til sin egen deltager.

Uventet

I sidste uge måtte vi sige farvel til ‘Charlo & Lorenzo’, der var den sidste gruppe tilbage i konkurrencen. Her stod også Kári, og derfor havde mange nok forventet, at den færøske sanger ville ryge i aften.

Som Martin Jensen sagde, er Kári den sanger, der med sine ture i farezonen har sunget flest sange i ‘X Factor’ til nu.

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

Bookmakerne pegede da også på, at det var Káris tur til at forlade programmet, efter han har været i farezonen hele to gange tidligere. Derudover pegede bookmakerne på Maria Ranum som den anden deltager, der ville ryge i fare.

Men intet gik altså som forventet denne fredag, og Kwamie Liv måtte desværre tage afsked med sin ene solist.

I aften har været den helt store filmaften i aftenens ‘X Factor’-liveshow, som var det fjerde i rækken. Kwamie Liv, Martin Jensen og Thomas Blachman har valgt sange til deres deltagere, som er fra en film eller en tv-serie, og som altid er der blevet delt både ris og ros ud fra dommertrioen.

LÆS OGSÅ: Medina afslører kønnet