CHOK! Kører uden kørekort på tv

Ekstra Bladet kan afsløre, at Bendtner højest sandsynligt har kørt ulovligt, mens det er blevet filmet til tv.

Af Lykke Buhl - 27. februar 2021 kl. 20:53

Den 33-årige tidligere fodboldstjerne Nicklas Bendtner har ikke noget kørekort og fik så sent som for to uger siden beslaglagt sin Porsche, da han kørte uden førerret for tredje gang.

Det kan Ekstra Bladet afsløre, og mediet stiller samtidig spørgsmålstegn ved, om den skandaleramte Lord Bendtner så har kørt ulovligt rundt i tv-programmerne ‘Jaget vildt’ og ‘Bendtner & Philine’, som han for tiden er aktuel i.

– Vi er ikke bekendt med de anklager, der fremlægges i artiklen og kan derfor af gode grunde ikke kommentere det. Vi har været i kontakt med produktionsselskabet bag ’Bendtner & Philine’, der heller ikke kender til det, og som nu undersøger sagen nærmere, forklarede Lena Bøgild, kommunikations- og PR-direktør for Discovery Networks, til mediet.

LÆS OGSÅ: Bendtners dyre gave sårer Philine

Bendtner: Jeg bliver ret ofte stoppet af politiet

Bendtner har aldrig lagt skjul på, at han er glad for fart og dyre biler, og i et senere afsnit af ‘Bendtner & Philine’ kommenterer han da også på, at politiet har det med at være efter ham og bede om alkohol- og narkotests, når han er ude og køre.

– Jeg bliver ret ofte stoppet af politiet. Jeg tror måske, det er uheld. Det kan også være udseendet på de biler, jeg kører, forklarede Bendtner i sit program tilbage i slut december.

LÆS OGSÅ: UPS! Karsten Ree i uheldig udmelding

I den forbindelse fortalte han også, at han netop var blevet stoppet af politiet og endte med at få en bøde på 1000 kroner, fordi han havde glemt sit kørekort – som man så kan spå om, om han overhovedet havde.

Herunder kan du se klippet, hvor Bendtner fortæller, at han ikke forstår, hvorfor politiet så ofte stopper ham

LÆS OGSÅ: Bendtner stoppet af politiet: Irriterende

Spirituskørsel og fartbøder

To gange tidligere har det været offentligt kendt, at den skandaleramte fodboldspiller fik frataget sit kørekort. Først gange var i 2011, hvor han kørte så meget for stærkt, at han fik en mindre bøde og fik frakendt sit kørekort i 56 dage.

Da han mistede kørekort igen to år efter, gik det bestemt ikke ubemærket hen. Her fik han nemlig en massiv bøde på lige knap 850.000 kroner og fik frakendt sit kørekort i tre år, fordi han havde kørt spirituskørsel mod færdselsretningen i indre København.

Læs mere om