CHOK: Kira Eggers voldsomt forbrændt

Kira Eggers fik sit livs chok i weekenden, hvor hun fik sat ild til sig selv.

Af Louise Vilsbøl - 7. november 2018 kl. 7:25

I lørdags lærte Kira Eggers på den hårde måde, at man skal være meget varsom med sin biopejs. Hende og kæresten skulle hygge med ild i pejsen, men mens de lavede mad, opdagede hun, at pejsen var gået ud. Hun ville tænde den igen, og selvom hun godt vidste, man ikke må hælde bioethanol på en varm pejs, tænkte hun, der nok var gået noget tid, siden den var gået ud.
LÆS OGSÅ: Fødevarestyrelsen advarer mod Fie Laursen: Her er hendes svar
– Jeg bukker mig ned med bioethanol dunken i hånden og begynder at hælde. Jeg opdagede meget hurtigt, hvad der skete, men kunne intet stille op, det gik så stærkt. Bioethanol antænder med det samme modsat træ. Det sagde WUUSHHHH, og flammerne stod pludseligt ud af biopejsen og lige op imod mit hoved. Jeg når ikke at flytte mig, før flammerne har fat i mig, skriver Kira på sin blog og fortsætter:
– Jeg smider bioethanolen fra mig, da jeg opdager, at ilden tager fat i mit tøj. Jeg træder tilbage i en fart og ser bare, hvordan jeg har ild op ad armene. Thomas sidder i sofaen og flyver jo op, da han ser, hvad der sker. Man skal huske, at dette er måske på fem – ti sekunder. Jeg råber samtidig “Der er ild i mig!”, og han flår tøjet af mig, så hurtigt han kan, mens flammerne følger bioethanolen og er ved at antænde vores ting. Der står en meter høje flammer op fra gulvet og gulvtæpperne, og de tager om sig, mens han kæmper med at få mit stramme træningstøj af.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers stopper karrieren
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


Kira nåede ikke at opdage, hvor ondt hun egentlig havde, fordi hendes fokus var på at slukke ilden. Kæresten fik fjernet dunken med bioethanol, så ilden ikke bredte sig yderligere, og de slukkede flammerne med puder og tæpper.
– Da vi er færdige med det og har fået kastet tæpper ud og slukket gløderne i dem også, løber jeg ud på badeværelset for at se til mine hænder, ansigt hals og resten af kroppen. Jeg kan se skader i hår, på hals, ansigt og den venstre hånd. Det i ansigtet brænder, men det er ikke slemt. Halsen er rød, og min venstre hånd svært forbrændt, skriver Kira på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
– Thomas kommer ud og siger, jeg skal gå i bad i koldt vand, og vi skal på skadestuen. Min umiddelbare reaktion er, det synes jeg ikke, så slemt er det ikke. Det tog ikke ret længe, før jeg ombestemte mig. Jeg stod med hånden under koldt vand, og det gjorde virkelig ondt. Jeg kunne se blærer begynde at vise sig. 1813 sagde jeg skulle på skadestuen, og jeg får en tid to og en halv time senere, men skulle indtil da sidde med hånden under koldt vand under hanen.
Kira fik en andengradsforbrænding og skal gå med hånden pakket ind i ti dage, og den må ikke få sol i et år. Chokket har stadig ikke lagt sig, og både Kira og kæresten Thomas er meget mærkede af det hele.
Læs mere, og se de voldsomme billeder på bloggen HER.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers dated ‘Beverly Hills 90210’-stjerne
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk