CHOK! Kendis svigtet: Jeg visner af skuffelse

DJ’en er blevet svigtet af sin bedste ven. Det fortæller han alt om i podcasten ‘112 for knuste hjerter’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. april 2022 kl. 14:47

Radiovært og DJ Pelle Peter Jencel har prøvet at få sit hjerte knust to gange i livet. Den ene gang var, da han forelskede sig i sin bedste veninde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe sætter foden ned: Nu er det slut!

Artiklen fortsættes under videoen med Mille, der fortæller om sine planer efter ‘X Factor’…

Det fortæller han om i den nyeste episode i podcast-serien ‘112 for knuste hjerter’.

LÆS OGSÅ: ‘Kardashian’-stjerne chokerer: Er blevet gift

Det skete, da hans eneste ene og første helt store og rigtige kærlighed gjorde det forbi med ham og to dage efter begyndte at se hans bedste ven og værelseskammerat, som han også spillede i band sammen med.

– Det er dér, mit 18-årige hjerte for alvor falder fuldstændig fra hinanden. Med det der, der er jeg ødelagt. Der går jeg i stykker mentalt. Der er jeg ikke længere mig selv. Jeg visner som person af skuffelse og sorg. Jeg er ligeglad med alt, jeg bliver apatisk, og det er også det, jeg mente i starten, da jeg sagde, at det var en af de knuste hjerter, hvor ens person bliver ændret, siger Pelle Peter Jencel i podcasten.

Han er vokset op på Bornholm og forelskede sig allerede som 14-årig håbløst i pigen. I fire år skete der ikke noget, og til sidst blev det for hårdt for Pelle at være venner, så han afbrød deres venskab. Det førte til, at de efter en pause begyndte at ses i en periode på tre måneder som lidt mere end bare venner. Men aldrig som kærester. Pigen endte med at fortælle Pelle, at det ikke gik, og det var her, hun efter få dage begyndte at se hans bedste ven.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil ikke skilles trods ny kæreste

Det endte med, at DJ’en fik vendt sin sorg til vrede, og han begyndte at dyrke musikken endnu mere og tage til København – væk fra lejligheden, hvor hans bedste ven og pigen ofte var og gav ham en masse dårlige følelser. Og med tiden blev det knuste hjerte mere til en vrede, og han begyndte at se en masse piger, selvom han ellers før i tiden havde haft en intention om at gøre alt ordentligt.

Men det blev pludselig ligegyldigt.

– Hvad er takken? Det er, at din bedste ven løber med hende pigen, der lige har knust dit hjerte, og ligger og boller inde gennem væggen i den lejlighed, du lige har skaffet ham. Så jeg tror, at jeg tænkte: “Så fuck det hele. Fuck alt.”, fortæller han.

Pelle Peter Jencel er i dag gift med Maria Jencel, der forfatter og journalisten bag podcasten ‘112 for knuste hjerter’. Han er lykkeligt videre, og sammen med Maria har han datteren Penelope. Til maj bliver parret forældre til deres andet barn.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører ægteskab