CHOK! 'Keeping Up With the Kardashians'-stjernes bryllup var fake - Her & Nu

CHOK! 'Keeping Up With the Kardashians'-stjernes bryllup var fake

Ægteskabet er slut mellem realitystjernen og kæresten – og faktisk viser det sig, at de to aldrig rigtig var gift.

Af Jonas Sand - 5. august 2019 kl. 16:58

Brody Jenner er igen single, efter hans forhold til Kaitlynn Carter er gået i stykker. Parret blev ellers gift for et år siden, men kærligheden varede altså ikke ved mellem de to.
Det skriver TMZ, der også kan fortælle, at de to ikke behøver at gennemgå en større proces for at blive skilt. Brody og Kaitlynn blev nemlig slet ikke juridisk gift, da de i juni 2018 sagde ja til hinanden ved en stor ceremoni på øen Nihi Sumba.
LÆS OGSÅ: Efter vilde utroskabsrygter: Nu svarer Tristan Thompson igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter
Efter de kom hjem, fik de aldrig gjort vielsen officiel, og ifølge mediet er det en af årsagerne til, at det nu er slut mellem dem. TMZ skriver, at Kaitlynn ønskede sig to ting af Brody: en baby og et juridisk bindende ægteskab. Brody kom dog frem til, at han ikke ønskede de ting, og derfor gik de fra hinanden.
Brody Jenner er søn af Caitlyn Jenner og Linda Thompson, og flere gange har han medvirket i ‘Keeping Up With the Kardashians’ med sine halvsøskende. Siden 2015 har han dog ikke været en del af E!-serien, og det har flere gange været fremme, at han ikke er tæt med Kardashian-familien.
Caitlyn Jenner var blandt andet ikke med, da Brody for 13 måneder siden sagde ja til Kaitlynn ved det juridisk ugyldige ægteskab.
Selv om Brody Jenner ikke længere medvirker i ‘Keeping Up With the Kardashians’, kan man stadig opleve ham på skærmen. Han er nemlig igen en del af ‘The Hills’, der for nylig blev genoplivet. Det kan du læse mere om her.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig