CHOK: Jesper Buchs datter afvist som iværksætter

Jesper Buchs datter er blevet afvist som iværksætter i Familieretshuset.

Af Rikke Lynge - 28. januar 2022 kl. 10:59

I gårsdagens afsnit af ‘Løvens Hule’ fik tre unge iværksættere Jesper Buch til at åbne op om en personlig historie om sin egen datter Fie, der ligesom drengene har forsøgt at starte iværksættervirksomhed inden sin 18 års fødselsdag.

– Jeg ved, at hvis man er under 18 i Danmark, så er der en instans, der hedder Familieretshuset, som skal give tilladelse til, at i må starte som selvstændige, fortæller Jesper Buch i programmet og spørger de unge drenge, som de er kommet fordi Familieretshuset.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Birgit Aaby fortæller, at hun er klar igen til ‘Løvens Hule’.

LÆS OGSÅ: TV 2 fastslår: Hun fortsætter som vært

Ifølge drengene har netop Familieretshuset været et bump på vejen, og det kan den garvede iværksætter skrive under på, da han har hjulpet sin 17 årige datter Fie i samme situation.

– Min datter ville gerne starte sin egen virksomhed, og der sad Familieretshuset faktisk og bremsede det. De mente ikke, at jeg som værge var i stand til at vurdere, om den start up virksomhed var en god idé, fortæller Jesper Buch, mens de øvrige løver taber kæben over hele situationen.

– Det er rigtigt, det er lige sket, fortæller Jesper i programmet, der er optaget tilbage i august.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører ny fyr

Jesper Buch er træt af, at Familieretshuset bremser 17 årige, der har en god idé, som de gjorde med datteren Fie, der ikke kom igennem, trods hun har en far, der er en af Danmarks største iværksættere.

Virksomheden Desonic Nordic, der i dag hedder Desonic, slap forbi Familieretshuset, og i programmet valgte Jesper Buch og Mia Wagner at investere hver 500.000 kroner i virksomheden.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ aflyst fredag aften

Læs mere om