CHOK: Indbrud i ‘Luksusfælden’

Camilla betaler ikke til forsikring, og det giver hende store udfordringer ved indbrud.

Af Rikke Lynge - 9. november 2021 kl. 9:56

Camilla, der bor i Glesborg, har mistet overblikket over sin økonomi, og hun vender det blinde øje til regningerne, der ryger direkte i skraldespanden. Camilla betaler lige præcis 0 kroner af på sin
gæld, der til gengæld efterhånden er vokset til over 700.000 kroner.

Derudover prioriterer Camilla fredagsslik frem for forsikringer, og det får eksperterne til at begå indbrud i hendes hjem for at få hende til at forstå alvoren ved ikke at betale sine forsikringer.

– Camilla i din situation, der er du heldig, det er os, der har lavet et indbrud i dit hjem, og tingene er her. Hvis det nu havde været en anden, så havde alle dine ting været væk nu, og hvis du ikke kan betale dine regninger til et forsikringsselskab, hvordan skulle du så gå ud og finde penge til at anskaffe dig nye ting?, spørger ekspert Kenneth Hansen i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Mads efter ‘Luksusfælden’: Kom ned i et sort hul

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om ‘Boligkøb i blinde’.

LÆS OGSÅ: Efter hjemkomsten: ‘Robinson’-Oliver gik på knæ

Camilla kan godt forstå alvoren, selvom hun har svært ved at se, hvor pengene til forsikringsselskabet skal komme fra, men det kan programmets anden ekspert Louise Fredbo-Nielsen hjælpe med.

– Du siger, at pengene ikke har været der, men så vil jeg faktisk godt sætte det lidt i perspektiv, fordi hver måned, der bruger du mellem 300-400 kroner på fredagsslik, fortæller Louise og trækker den ene pose slik efter den anden ud af Camillas køkkenskab.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

Se klippet herunder og se ‘Luksusfælden’ i aften kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.