CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester - Her & Nu

CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester

Nu bekræfter Emilie, at hun ikke længere er kærester med Casper.

Af Rikke Lynge - 20. maj 2020 kl. 09:28

Emilie Hoffmann og Casper Balo blev kærester kort efter de begge var kommet hjem fra ‘Paradise Hotel’, hvor de begge deltog, men ikke var på hotellet samtidig, men lykken varede ikke for evig. I en story på Instagram fortæller Emilie, at de to ikke længere er kærester.
– Nu vil jeg gerne sætte lidt ord på alt det med mig og Casper. Det har sgu været svært, indleder Emilie sin video på Instagram, mens tårene triller ned at hendes kinder.
– Jeg er ret sårbar her til aften og følelserne er sgu lidt ude på tøjet. Jeg har flyttet hele dagen, hvilket har været meningen en hel måned.
LÆS OGSÅ: Troede du Casper og Emilie mødtes i ‘Paradise Hotel’? Her er historien
Før Emilie flyttede sammen med Casper, boede hun på Fyn, hvor hun nåede at bo et år i sin egen lejlighed. Og for en måned siden fik hun så igen sin egen lejlighed – denne gang i Aarhus.
– Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er færdig med at bo for mig selv. Der er selvfølgelig flere aspekter i det. Det er sgu altid lidt kompliceret i et forhold, og det er svært at uddybe alle ting, siger Emilie fortsat på Instagram.
LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

Taler stadig sammen

Selvom Emilie og Casper ikke længere er et par, så kan de ifølge Emilie stadig tale sammen.
– Jeg holder utrolig meget af Casper, men det går ikke at være kærester, så vi er ikke kærester nu, men vi snakker sammen. Alt er okay mellem os, nogle gange må man bare erkende, at det ikke er godt at være sammen. Selvom man holder meget af vedkommende, siger Emilie i sin story.
LÆS OGSÅ: Nicklaes afslører nyt tv-projekt med anden realitystjerne
Parret har den seneste måned boet sammen i deres fælles lejlighed, indtil Emilie i går kunne rykke ind i sin nye lejlighed i Aarhus.
– Vi har begge gået og ventet på, at jeg skulle flytte, og vi har fået det bedste ud af det. Der er jo ingen grund til at rive hovederne af hinanden, afslutter Emilie.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra blokken’-babe har lagt sit liv om: Jeg lå indlagt  tide og utide