CHOK: Hot 'Paradise'-babe er blevet single

Laura er flyttet tilbage til Jylland hos sine forældre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. november 2015 kl. 17:06

I sommeren 2014 kom det frem, at den dengang 19-årige ‘Paradise’-darling Laura Elley Roebel havde fundet sammen med den 43-årige skønhedsklinik-ejer Kim Novaa. Mange havde en holding til forholdet, men parret selv var ligeglade med, hvad folk tænkte.
Men forholdet holdt ikke, det skriver ekstrabladet.dk i dag.
– Det skete i torsdags. Det var en fælles beslutning, så der er ikke noget drama i det. Det er ikke fordi, nogen af os har fundet en anden, siger Kim Novaa til eb.dk.
LÆS OGSÅ: Nyt, udskældt reality-par: Folk er hadske
Alderen betød noget
Selv om parret gjorde meget ud af at nedtone den kritik, som folk havde omkring aldersforskellen på 23 år, så må begge parter alligevel indrømme, at det har noget at sige.
-Når man er 21 år, er der en anden opfattelse af livet, end når man er 44 år, siger Kim Novaa, som er far til fem børn i alderen syv til 23.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Kim Novaa: Jeg satser alt på Laura
Savnede at se veninderne
Laura er nu flyttet tilbage til forældrene i Aarhus, hvor hun har fået job i en tøjbutik. Som Kim også selv forklarer, så er parret enige om bruddet, da de er forkellige steder i livet.
– Kim har jo levet sin ungdom og ville meget gerne leve familielivet, og det kan jeg sagtens forstå. Men jeg har også brug for at komme ud at se mine veninder og have et ungdomsliv, hvis man kan kalde det det. Ikke hver weekend, men bare en gang imellem. Det var vi ikke altid lige enige om, forklarer Laura Roebel til eb.dk.
Laura medvirkede i ‘Paradise Hotel’ i 2014.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Paradise’-Laura taler ud om kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.