CHOK! Guldtuben er aflyst

Guldtuben 2019 bliver ikke til noget, bekræfter SplayOne over for Ekstra Bladet.

Af Jonas Sand - 15. oktober 2019 kl. 13:23

Folk har ventet i månedsvis på en status på årets Guldtuben, hvor de bedste danske YouTube-stjerner skulle hyldes og have pris, men indtil nu har det ikke været muligt at få et svar på, hvornår årets prisuddeling skulle afholdes – eller om den overhovedet ville blive til noget.
Og løsningen er endt på sidstnævnte, og det står derfor klart, at der ikke bliver afholdt Guldtuben for femte år i træk. Det bekræfter SplayOne, der står bag prisuddelingen, over for Ekstra Bladet.
– Vi rykker showet til næste år. Det gør vi af flere årsager. Først og fremmest fordi showet har nået en størrelse, der forpligter, at man gør det ordentligt, fortæller country manager Jacob Ringsing Gallaus til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk realitykoncept lukker ned
Han afviser, at der er tale om en dårlige undskyldning, efter folk i månedsvis er blevet holdt hen, når de har stillet spørgsmål omkring prisuddelingen på Facebook.
– Nej, det er det faktisk ikke. Vi har haft showet på papiret, siden vi lukkede og slukkede i Royal Arena sidste år. Showet fylder og kræver meget, for at vi leverer det bedst mulige. Først nu har vi kigget hinanden i øjnene og sagt, at det kan vi ikke nå at levere i år, siger Jacob Ringsing Gallaus til Ekstra Bladet.
Det vides ikke, hvornår det store show kommer i 2020, eller hvad de mange fans kan forvente. Men sikkert er det altså, at det ikke bliver til noget på denne side af nytår.
LÆS OGSÅ: Nyt par? Danske realitystjerner dater