CHOK: 'Gift ved første blik'-par har fået en abort - Her & Nu

CHOK: 'Gift ved første blik'-par har fået en abort

Efter længere tids overvejelser har parret taget en drastisk beslutning.

Af Louise Vilsbøl - 22. oktober 2019 kl. 18:18

Det har var lidt af en rutschebanetur at følge Christina og Michael under ‘Gift ved første blik’. Parret var fra første øjekast meget tiltrukket af hinanden og var ikke lang tid om at sige “jeg elsker dig” til hinanden og kalde hinanden for “skat”. Desværre havde de også en hel del bump på vejen i løbet af de seks ugers eksperiment, og selvom parret valgte at blive sammen til slut i programmet, så gik de efterfølgende fra hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael dater ny kvinde i tv-program
Ved sæsonafslutningen kom det dog frem, at Christina var blevet gravid, og de to skulle være forældre. De understregede, at det var en meget skrøbelig situation på det tidspunkt, og nu har de to taget en drastisk beslutning.
– Der har været stor opmærksomhed omkring os og vores forhold, og derfor ønsker vi at melde ud, at vi efter mange og svære overvejelser i fællesskab har valgt at få afbrudt graviditeten. Vi melder dette ud, så vi kan komme videre med vores liv – hver især. Ud over nedenstående har vi ikke yderligere kommentarer. Vi ønsker begge at sætte et endeligt punktum for vores forhold og udtalelser i den forbindelse, skriver de i en fælles meddelelse til Realityportalen, og Christina uddyber:
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter ‘Gift ved første blik’
– De sidste sidste uger har været utrolige hårde for mig. At stå alene, gravid og med et forlist forhold.
I den seneste tid er det da også blevet klart for mig, at Michael og jeg ikke kan tilbyde et barn det, vi gerne vil. Det er den sværeste beslutning, jeg har skullet træffe i mit liv, men samtidig er jeg også sikker på, at det er det rigtige for os begge, fastslår hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre
– Jeg har kæmpet til det sidste for Michaels og mit forhold og ikke mindst på grund af et kommende barn, men jeg ved nu, at det aldrig vil komme til at fungere. Michael og jeg er nu blevet skilt og har haft meget lidt kontakt, men jeg håber kun det bedste for ham i fremtiden.
Michael bakker op om beslutningen og understreger, at det ikke har været nemt for dem, men han har stor respekt for sin nu tidligere kone og ønsker hende kun det bedste i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar