Chok for Jesper Vollmer: Ramt af blodpropper

Jesper Vollmer blev sidste uge ramt af to blodpropper i hjernen.

Af Helle Bill Madsen - 13. juni 2021 kl. 9:58

Uden varsel blev Jesper Vollmer i sidste uge ramt af to blodpropper i hjernen. Annette Heicks 47-årige mand kom heldigvis hurtigt i behandling.

– I tirsdags blev jeg babubabu indlagt og behandlet for to små blodpropper i højre side af hjernen. Jeg er medicineret og udskrevet, og skal nok blive god igen, lyder det fra den dygtige kok.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

På lægernes anbefaling tog han allerede i weekenden på den årlige Sverigestur med sine bedste venner.

– Den sagde lægerne, at jeg sagtens kunne deltage i, og faktisk ville have godt af. De passer på mig, og jeg bliver vartet op på alle leder og kanter, siger den tidligere køkkenchef i kongehuset, der nu har succes med sin egen online kokkeskole, Klub Vollmer.

– Jeg er ved godt mod, og ved om nogen, hvordan man går ind i genoptræning med positivt sind. Den her klarer jeg også, selvom jeg lige brød sammen i går af følelsen af afmagt og uretfærdighed, fortalte han ærligt.

LÆS OGSÅ: Bryder forlovelsen: Martin Jensen single igen

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

Læs mere om