Chok for Charlotte Bircow: Forsøgt røvet ved højlys dag

Tricktyvene ville stjæle Charlotte Bircows ring.

Af Nikolaj Vraa - 8. januar 2022 kl. 13:55

Charlotte Bircows snarrådighed reddede hende i sidste torsdags fra at blive offer for to tricktyve i det indre København. Den 60-årige forretningskvinde, der står for at flytte til Monaco, var på vej tilbage til sin bil, der holdt ved Landgreven mellem Borgergade og Store Kongensgade, da en ung mand på engelsk råbte hende an. Han sagde, hun ikke måtte parkere der. Men Bircow opfattede med det samme, at han var mere interesseret i hendes smykker, end hvor hun havde parkeret og sprang derfor ind i sin bil.

Artiklen fortsættes under videoen med Mads Skytte, der synger sin egen sang i den nye sæson ‘X Factor’… 

Manden blokerede dog døren og greb fat om hendes venstre håndled, men hun fik skubbet ham væk og smækket døren i. Samtidig var hans kammerat, der stod på den anden side af vejen, kommet til, men Charlotte hamrede speederen i bund og slap væk.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

Hun kontaktede omgående politiet og anmeldte sagen. Og signalementet var så godt, at Københavns Politi et par timer senere kunne anholde de to mænd.

Tricktyvene forsøgte at få fat i denne ring, som Charlotte netop har fået af Per (Foto: Privat).

– Der var åbenbart otte lignende tilfælde med de samme personer, så nu kommer de ind at sidde i lang tid. Stor tak til politiet. De var simpelthen så effektive, siger Charlotte Bircow, der godt ved, hvorfor hun blev valgt som offer.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie lykkelig: Overvandt sygdommen

– Jeg kom jo i en pæn frakke og med en Guccitaske, så det var jo bare nam-nam for dem.

Læs mere om