CHOK: Første deltager ude af ‘Ex on the Beach’

Der er dømt fest, men først skal deltagerne tage afsked med en af deres venner.

Af Louise Vilsbøl - 23. august 2021 kl. 06:55

Programmet er kun lige gået i gang, men alligevel er det tid til, at deltagerne i villaen skal sige farvel, da tabletten plinger i dagens afsnit med beskeden om, at der er fest, men det er ikke alle, der skal med.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Caspers tid i villaen er forbi, næsten inden den er nået at starte. Den 21-årige tømrer er da også grådkvalt, da han skal sige farvel til de andre, og især én af deltagerne har gjort ekstra stort indtryk på ham, afslører han i afsnittet, som man kan se på Discovery+ og få en forsmag på i klippet øverst i artiklen.

Når ‘Ex on the Beach’-hunken tænker tilbage på sit exit, kan han godt se, at han var i chok over, hvordan det hele sluttede, inden det rigtig var begyndt.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

– Min første tanke var: “Jamen jeg har lige lavet havregryn”. Og så da det gik op for mig, var jeg lidt i chok og blev skuffet og ked af det, siger han til Realityportalen.

Han tilføjer:

– Når det så er sagt, så er jeg stadig den dag i dag glad for, det er mig, der røg ud som den første. Jeg følte ikke, der var nogen af pigerne derinde, der var kærestepotentiale for mig fra start, men det kan man jo heller ikke bedømme ud fra så kort tid.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Derfor sidder Casper alt i alt tilbage med en følelse af, at han havde rejst meget langt for en lidt for kort oplevelse.

– Man havde jo glædet sig i lang tid, men sådan er programmet, og det var det jeg havde sagt ja til, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren