CHOK: 'Ex on the Beach'-deltager begår fejl og sendes hjem efter én dag

Der er no mercy fra tablettens side. Den første ‘Ex on the Beach’-deltager skal allerede ud, og Andreas vidste, at det ville blive ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. marts 2020 kl. 10:00

Lige som det hele er nyt og spændende, vælger ‘Ex on the Beach’-tabletten at plinge. Og som bekendt er det den, der dikterer spillereglerne og peger på den gæst, der skal hjem til Danmark.
Derfor står det klart, reality-programmet for 23-årige Andreas Korsbakke blev en kort fornøjelse. Han må som den første og allerede efter en enkelt overnatning pakke kufferten og forlade luksusvillaen i Brasilien.
– Der var jo en grund til, at jeg SKULLE sove i enkeltmandssengen, siger Andreas, og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
– Dagen før, at vi alle sammen skulle mødes på stranden, var der fest på mit hotel, og så blev jeg fuld og blev inviteret med hjem til nogle festglade brasilianere. Det endte med, at jeg festede til langt ud på natten og havde sex med en af pigerne, fortæller han til Realityportalen.
Alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere skulle stå klar foran hotellet klokken seks om morgenen, men det gjorde Andreas ikke på grund af nattens begivenheder. Derfor kom en produktionsmedarbejder ind og vækkede ham på hans hotelværelse, da han jo ikke var dukket op.

Andreas Korsbakke er en del af startcastet i sæson 4. Foto: Janus Nielsen.


LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4

Kys og body tequila forbudt

– Produktionsholdet ville ikke tage nogle chancer og var bange for, at jeg var blevet smittet med sygdom. Derfor måtte jeg ikke kysse med nogle piger eller lave body tequila på nogle, mens jeg var i villaen. Jeg måtte heller ikke sove sammen med nogle. Det var så også derfor, at de valgte at kyle mig ud, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda
– Det havde jeg det rimelig stramt med. Det var jo lidt selvforskyldt. Så jeg var både indebrændt og lidt irriteret over situationen. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ville blive smidt ud som den første, og det er også derfor, jeg står og smiler lidt, da tabletten siger, jeg skal forlade Brasilien.
Produktionen fortalte Andreas, at de ville forsøge at få en læge ind for at tjekke ham, men det nåede aldrig dertil, før beskeden fra tabletten kom.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i tårer: Jeg savnede mit barn
Han blev i stedet tjekket hos en læge, da han kom til Danmark, hvilket viste, at han ikke var smittet med nogle sygdomme. Andreas fortæller desuden, at pigen, han var sammen med, var jomfru, og at det derfor ikke kom bag ham, at han ikke var smittet.
– Her hjemme i Danmark har ikke gået rundt med en følelse af at have fortrudt det, men jeg har i stedet valgt at grine af det og lave sjov med det. Det hjælper ikke at gå og være irriteret.
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
Se Andreas exit i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay netop nu.