CHOK: Fie Laursen overvejer at stoppe helt

Det seneste stykke tid har Fie Laursen ikke haft meget tid eller overskud til at blogge. Derfor overvejer hun at droppe det helt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. januar 2020 kl. 11:10

Måske har Fie Laursen snart skrevet “hey bloggen” for sidste gang, for efter 10 år med men den ved sin side, overvejer hun nu at lukke og slukke. Men beslutningen om at sige farvel eller ej er endnu ikke taget, og det er ikke nemt for den 23-årige reality-babe at træffe valget.
LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Han er min nye kæreste
Det var blandt andet bloggen, der var startskuddet til at gøre navnet Fie Laursen kendt i Danmark, og som førte til de mange andre projekter, som i dag tager hendes tid.
– Jeg har ikke haft den store motivation til at blogge det seneste års tid, hvilket I nok har kunnet mærke! Jeg forsøger at finde inspirationen frem, men fordi jeg har så mange projekter både i musik, tv, kollektioner og især når jeg arbejder på nye bøger til jer, så skriver jeg så meget, at jeg bliver helt træt og ikke kan overskue bloggen, skriver hun i et blogindlæg på fielaursen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par går fra hinanden

Derfor er Fie bange

Fie Laursen har allerede en gang droppet sin blog, da hun i 2018 valgte at stoppe samarbejdet med Bloggers Delight på grund af nogle uenigheder mellem dem og hende. Dengang var det dog ikke for at stoppe helt med at blogge, men blot for at starte sin egen blog op.
LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Skal være alenemor
Derfor er det mere skræmmende denne gang. Fie Laursen har ellers igen og igen vist, at hun ikke er bange for at træffe store og vilde beslutninger, men når det kommer til hendes blog, er hun ikke helt så sikker i sin sag.
– Måske er jeg også bange for at skuffe mine læsere, som stadig læser de gamle indlæg og ruller igennem bloggen hver dag. Måske er jeg bange for at fortryde, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 
Fie Laursen gør det klart for sine læsere, at hun de kommende måneder vil mærke ordenligt efter og kæmpe for at finde lysten og tiden til bloggen frem igen. Men det kan også være, at hun når frem til, at det er tid til at sige endeligt farvel.

Læs mere om