CHOK! 'Ex on the Beach'-stjerne afhængig af stoffer - Her & Nu

CHOK! 'Ex on the Beach'-stjerne afhængig af stoffer

Jonas kæmper for at komme ud af sit misbrug. Han har oplevet, hvor galt det kan gå, og derfor advarer han nu andre.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. maj 2020 kl. 20:55

22-årige Jonas Folke Ovesen var med i dette års ‘Ex on the Beach’, og man husker ham især som den bror, der gav Mark Folke Ovesen sit livs overraskelse, da han pludselig dukkede op i reality-programmet.
Men nu åbner ‘Ex on the Beach’-hunken op om, at ikke alt er en fest i hans liv, som det for en kort periode var i villaen i Brasilien.
LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
– Jeg har igennem en længere periode taget stoffer. Jeg skriver dette opslag for at advare alle jer, som enten selv er ude i det, eller generelt bare jer, som fester og drikker. Alt starter som en leg og som noget, der bliver prøvet af, skriver Jonas i et opslag på Instagram.
For ham startede det hele altså meget uskyldigt, men han ønsker ikke at uddybe, hvordan og hvornår, det præcist gik galt og blev en afhængighed. I dag prøver han at komme ud af misbruget.
LÆS OGSÅ: Mikkel om nyt realityhunk: Han bliver højrøvet
– Jeg prøver at stoppe, og det går fremad. Jeg har sorteret en del mennesker fra, som havde dårlig indflydelse på mig. Men ellers snakker jeg med venner og familie om det, fortæller Jonas til Realityportalen.
Han deler opslaget, da han har oplevet, hvor alvorligt galt det kan gå, når stoffer pludselig overtager ens liv. Det har han heldigvis ikke selv mærket på egen krop, men han har været vidne til, at hans tætte venner er endt i store nedture, psykoser, paranoia og alt for mange lånte penge.
LÆS OGSÅ: OMG! Bendtner klar til at acceptere tilbud fra Kina
– Derfor deler jeg det også lidt på vegne af alle andre. Jeg synes ikke, folk snakker nok om det. Nu når folk ikke tør åbne op omkring det, så må jeg jo gøre det. Stoffer er et tabu, siger Jonas.
Han håber, at han med sit opslag kan få andre, der er på vej ud i et misbrug, til at stoppe.
LÆS OGSÅ: Marc vælger protein frem for Elvira
– Hvis i allerede tager det, så stop mens legen er god. Man skal passe på sig selv, sine omgivelser og ikke mindst sin familie, skriver han til sidst i opslaget.
Herunder kan du læse opslaget på Jonas’ profil. 

 

View this post on Instagram

 

❌opslaget kan virke stødende❌ Jeg har nogle ting jeg gerne vil dele med jer følgere, da dette er et emne der sjældent bliver taget op, men som utrolig mange unger går og har problemer med. Jeg har igennem en længere periode taget stoffer. Grunden til jeg skriver dette opslag, er for at advare alle jer som enten selv er ude i det eller generelt bare jer som fester og drikker. Alt starter som en leg og som noget der bliver prøvet af. Men før man ved af det, så overtager det så småt ens liv. Når du kommer langt nok ud er der ingen udvej eller vej tilbage. Stoffer kan resultere i mange ting. Nedture, psykoser, paranoia, lånte penge og andre mere voldsomme ting også. Derfor synes jeg at i alle skal tænke jer om, både nu men også fremover når i skal til fest. Hvis i bliver tilbudt det, så tak nej. Hvis i allerede tager det, så stop mens legen er god. Man skal passe på sig selv, sine omgivelser og ikke mindst sin familie. Jeg håber folk kan forstå dette opslag og ikke mindst at det er noget folk vil tage til eftertanke. – El Patron ❤️

A post shared by Jonas (@jonasflke) on