CHOK: Er 'Paradise'-par ved at bryde op? - Her & Nu

CHOK: Er 'Paradise'-par ved at bryde op?

Selv for de mest fasttømrede par kan der pludselig opstå trouble in paradise.

Af Anna Løwe - 13. februar 2020 kl. 19:55

Det har for alvor været en dramatisk uge for hotellets par – både for dem, ‘Paradise’-værtinden, Rikke, kalder kærlighedspar, men også for de andre.
Ugen skulle således ende med, at det ellers så fasttømrede par Anna og Daniel endte i noget af en uoverensstemmelse, efter Anna havde sex med Oliver i poolen – med frit udsyn for Daniel.
LÆS OGSÅ: SE SHOOTET: Paradiso springer ud som model
– Jeg ville være blevet mindre sur, hvis Anna bare havde fortalt mig sandheden, forklarer Daniel Realityportalen og fortsætter:
– Jeg så jo det hele. Så ville hun i det mindste have været ærlig, men nej… Hun gjorde det meget værre ved at lyve om det.
I dagens afsnit iklæder Daniel sig Caspers famøse anførerbind til ære for sin ven, der blev smidt ud i sidste uge. Han er tydeligt påvirket af Annas opførsel:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe efter sex med Oliver: Det skulle få ham ud
– Jeg følte Caspers smerte, som var det mig selv. Jeg havde desværre ikke mulighed for at kommunikere med Casper, men jeg havde det som om, han var der og så Anna og Oliver med sine egne øjne.

Casper ved, hvordan det er

Casper har tidligere afsløret, at han havde ondt i røven over Anna og Oliver til at begynde med, men det forstår Anna faktisk ikke:
– Én dag på ‘Paradise’ føles som fem herhjemme. Havde det været hjemme i Danmark, så havde jeg sagtens kunnet forstå ham, fortæller Anna og uddyber:
LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 
– Men Casper kender selv til følelserne i Mexico, og hvordan de både kan opstå hurtigt – og forsvinde igen ligeså hurtigt. Det var den her situation et indlysende bevis for.
I klippene nedenfor fortæller Daniel om sin reaktion:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører hemmelige detaljer om ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Derfor skjulte Caitlyn Jenner kønsskifteoperationen for Kardashian-familien