CHOK: Er 'Paradise'-Sarah gravid? - Her & Nu

CHOK: Er 'Paradise'-Sarah gravid?

Det er gået stærkt for Türker og Sarah, men betyder det, at de nu også skal være forældre?

Af Louise Vilsbøl - 18. juni 2019 kl. 09:03

Det er ikke engang en måned siden, denne sæsons ‘Miss Paradise’ Sarah Tiedt og den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Türker Alici sprang ud som kærester, men det er tilsyneladende gået stærkt for det forelskede reality-par, som ikke lægger skjul på deres kærlighed på de sociale medier.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
I en ny video på YouTube med titlen ‘OMG… SKAL SARAH VÆRE MOR?’ kan man blandt andet se dem vise en graviditetstest frem og fortælle, at Sarah er nødt til at tage testen, for hun er muligvis gravid.
– Det er no joke det her. Fordi Sarah hun skal have taget den her graviditetstest, fordi Sarah skal være mor. Ej, men hvad var det?, spørger Türker kæresten, som svarer:
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvordan Mathilde Gøhler blev gravid ved en ups’er.

 
– Jeg havde glemt at tage mine p-piller.
– Ja, hun havde glemt at tage sine p-piller, og så bare for at være sikker på, hun ikke er gravid, så tager vi lige sådan en test. Fordi at… Vi skal ikke have børn lige nu, måske en dag i fremtiden, lige nu der skal vi hygge os, vi skal ud og opleve verden, som den nu ser ud, og så skal vi kalde hinanden for skat, så det er derfor, vi har købt den, så vi lige kan være sikre på, der er ikke er en Mini-Türker der, forklarer Türker.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Så er det jo spændende, hvad vi gør, hvis der nu er (en Mini-Türker, red.) skat, lyder det fra Sarah.
Se hele videoen herunder, og se til sidst, hvor der kommer svar på graviditetstesten – historien melder ikke mere om, hvad parret vil gøre, hvis Sarah nu er gravid.
LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab