CHOK! Elvira Pitzner aflyttet af egen kæreste

Elviras kæreste, Milad, bruger en særlig app, som Katerina kalder for en stalker-app, til at aflytte. For Elvira selv er det helt i orden, men hendes mor er dybt urolig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. december 2021 kl. 20:53

Den 24-årige influencer, forretningskvinde og reality-stjerne lever livet i Dubai, hvor hun nyder sin kæreste Milad og den strålende sol.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

Artiklen fortsættes under videoen med ‘Diamantfamilien’-stjernerne, der er til ‘Knæk Cancer Live’…

Parret lever efter de regler, som sharialovgivningen har fastsat. Det bekymrer på ingen måde Elvira Pitzner, men til gengæld er hendes mor, Katerina Pitzner, meget bekymret for sin datter, hvilket hun giver udtryk for, da hun sammen med Thalia og Ophelia besøger Elvira i Dubai.

Det hele kan man se i femte sæson af ‘Diamantfamilien’, hvor Katerina advarer Elvira i mod blandt andet at blive gift med Milad.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor trækker ‘Masterchef’-deltager sig

Aflytter Elvira

I det nyeste afsnit af ‘Diamantfamilien’ viser det sig, at det ikke kun er, når det kommer til sharialoven, at ‘Diamant’-datteren Elvira tager lidt let på tingene, og at mor og datter er uenige.

Milad bruger nemlig en særlig app, som kan oversætte dansk til farsi. Den har han blandt andet brugt, mens Elvira har talt i telefon med sin mor.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-hunk afslører hemmeligheden bag blåt øje

– Jeg tror også, jeg vil gøre det omvendt snart. Jeg er faktisk i gang med at lære lidt farsi, griner Elvira, mens Thalia kalder det for både lusket og frihedsberøvelse at bruge appen.

– For mig er det ok at blive lidt aflyttet, det synes jeg faktisk bare er på sin plads, siger Elvira.

LÆS OGSÅ: Christiane taler ud om graviditetsrygter

Se hele afsnittet af ‘Diamantfamilien’ på TV 2 PLAY.

Læs mere om