CHOK! Eks'en truede Kardashian-søster: Jeg slår dig fucking ihjel! - Her & Nu

CHOK! Eks'en truede Kardashian-søster: Jeg slår dig fucking ihjel!

Lamar Odoms stofmisbrug tog overhånd, mens han var gift med Khloé Kardashian, og en aften gik det helt galt for ham.

Af Jonas Sand - 29. maj 2019 kl. 20:58

Der har været skrevet meget om Lamar Odom og Khloé Kardashian, siden parret i 2009 blev gift. Efter et turbulent ægteskab gik de fra hinanden fire år senere. Skilsmissen gik endeligt igennem i 2016, efter Lamar Odom året inden var blevet fundet livløs på et bordel efter en overdosis, der var tæt på at koste ham livet.
Nu taler den tidligere NBA-stjerne selv ud omkring ægteskabet og en masse andre episoder fra sit liv. Det sker i bogen ‘Darkness to Light’, der netop er udkommet.
LÆS OGSÅ: Nu er Kim Kardashian mor til fire: Han ligner …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian skjuler fødslen for sin mor
Ifølge TooFab fortæller Lamar Odom blandt andet om, hvordan hans misbrug af stoffer stak helt af i løbet af ægteskabet. Han låste sig i lange perioder inde i sin egen lille mandehule, hvilket Khloé Kardashian fandt stærkt bekymrende.
Især én aften var det slemt. Basketball-spilleren havde taget en stor mængde kokain og ecstasy og havde hallucinationer, der fik ham til at slå huller i væggen, fordi han mente, der gemte sig mikrofoner. ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen ringede ikke til politiet, men tog i stedet kontakt til en af mandens venner. Det skulle hun ikke have gjort, for da hun senere kom ned for at banke på, gik det galt.
– Jeg åbnede døren pludseligt og tog hårdt fat om hendes skuldre, hvilket skræmte hende. Jeg råbte: “forsøger du at gøre mig flov foran mine venner? Jeg slår dig fucking ihjel. Du ved ikke, hvad jeg er i stand til”, fortæller han om episoden.
LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

Et lavpunkt i forholdet

Lamar Odom var for nylig gæst i Good Morning America, hvor han blandt andet fortalte om den episode. Her kaldte han den “et nyt lavpunkt i forholdet”, og han slog fast, at han fortryder det øjeblik mest i lang en række af øjeblikket, han fortryder.

Lamar Odom og Khloé Kardashian havde et turbulent ægteskab. (Foto: Getty Images)


– Jeg er sikker på, at hun var bange for mig på det tidspunkt. Når jeg tænker tilbage på det, så kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg kunne behandle den dronning sådan, siger han i talkshowet.
Han fortæller, at han aldrig har fået sagt undskyld til Khloé Kardashian, men at han skylder både hende og hele familien en stor undskyldning.
LÆS OGSÅ: Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet