CHOK efter 'Luksusfælden: Nu er vi gået fra hinanden

Parrets dårlige økonomi endte med at koste forholdet.

Af Jonas Sand - 21. april 2015 kl. 20:55

– Jeg vil hellere have, at vi bliver skilt, end at vi skal flytte tilbage til det hus.
Sådan sagde Sanne i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’, og som Realityportalen.dk i sidste uge afslørede, så valgte parret ikke at flytte tilbage. Eksperterne måtte derfor forlade hende og manden, Dennis, i Nordjylland uden at kunne hjælpe dem, og det har nu fået konsekvenser.
– Vi er faktisk gået fra hinanden for en måneds tid siden. Det var en fælles beslutning, for det har ikke været sjovt i de seneste år, fortæller Dennis til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Vil hellere skilles end lytte til eksperterne
Fortryder beslutningen
I slutningen af programmet hørte vi, at Dennis’ og Sannes hus nu var blevet solgt på tvangsauktion, og det er en beslutning, som Dennis fortryder den dag i dag.
– Ja, jeg er ikke meget for at indrømme det, men det gør jeg. Det er ikke sikkert, at vores forhold var blevet reddet, men det havde nok gjort den økonomiske situation bedre, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Gældsplaget par på randen af skilsmisse og tvangsauktion
Lysere fremtid
Men den økonomiske situation ser måske ikke helt sort ud for Dennis i fremtiden, for nordjyden har måske fundet sig et arbejde.
– Jeg har muligvis fået job i min vens firma, som han netop har stiftet. Hvis alt går vel, så starter jeg til den første, lyder det fra en håbefuld Dennis.
LÆS OGSÅ: Brian fra ’Luksusfælden’: Det hele er gået i sort for mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.