CHOK! 'Divaer i junglen'-stjerne er blevet single

‘Divaer i junglen’-deltageren er tilbage på singlemarkedet efter to års forhold.

Af Jonas Sand - 4. juni 2019 kl. 11:36

Nynne Larsen er tilbage på singlemarkedet. Forholdet til kæresten Tobias, som hun havde været sammen med i to år, er nemlig gået i stykker. Det afslører hun på sin Instagram-profil.
‘Divaer i junglen’-deltageren bekræfter bruddet over for Realityportalen. Hun fortæller, at bruddet skete for en måneds tid siden, og at det var en fælles beslutning – en beslutning, som hun har det godt med.
– Jamen, jeg har det faktisk rigtig godt. Jeg synes, at det var hårdere at tage beslutningen – end det er at være i den. Det er som sagt ikke noget helt nyt, så jeg er egentlig ret fattet omkring det hele, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par

Mere roomies end kærester

Nynne, der også tidligere har medvirket i ‘Dagens mand’, ønsker ikke at gå i for mange detaljer omkring bruddet, og hun slår fast, at det var en fælles beslutning.
– Jeg kommer ikke til at sige noget dårligt om Tobias, og de mere detaljerede ting fobliver imellem ham og mig. Jeg ønsker ham alt det bedste, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse
– Vi var bare mere venner til sidst. Som vi har lidt joket med her efterfølgende, så var vi jo mere roomies end kærester. Der var ikke den der gnist længere. Beslutningen var da ikke sjov at skulle tage, men som vi også var enige om, så kunne vi ikke blive boede sammen og være kærester, fordi det var hyggeligt og trygt.
Nynne er derfor flyttet ud og hjem til sin mor. Og hun regner ikke med at finde kærligheden igen lige med det samme.
– Jeg skal bare have en god sommer med mine veninder og min familie. Det eneste jeg jagter er fis og ballade, men det har jeg jo altid elsket, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Vandt ‘Divaer i junglen’: Sådan skal præmien bruges
I videoen herunder kan du høre ‘Divaer i junglen’-deltagerne fortælle om det bedste ved deltagelsen – og de andre deltagere er ikke helt enige med Nynne.