CHOK! Dette trick bruger Peter Madsen til at manipulere kvinder

Cammilla er ikke den eneste kvinde, som Peter Madsen på sin helt egen måde forsøger at forføre og manipulere med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2020 kl. 11:00

Der er et mønster i måden, Peter Madsen behandler de kvinder, han kommer i kontakt med. Han tegner nogle bestemte ting til dem og beder kvinderne om noget bestemt. Det forklarer en ekspert i programmet ‘Forelsket i en morder’, der blandt andet følger den 19-årige Cammilla Kürstein, som skriver kærlighedsbreve med og er forelsket i morderen Peter Madsen. 

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

Han blev i ubådssagen dømt til fængsel på livstid for drabet på Kim Wall, der fandt sted i august 2017. Han blev dømt skyldig i drab, andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter og usømmelig omgang med lig.

Cammilla Kürstein viser i programmet nogle tegninger af en hånd og af hende selv. Dem har hun fået tilsendt sammen med brevene fra Peter Madsen.

– Den første tanke, jeg fik, var: “Er det et billede af Kim Walls hånd?”. Jeg synes, det var lidt gustent, siger Cammilla, da hun viser tegningerne frem.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Eksperten ser tegningerne som værende meget grænseoverskridende, og Cammilla er ikke den første kvinde, der viser netop den håndtegning, som er tilsendt fra Peter Madsen.

– Det er for mig meget tydeligt, at han bruger nogle tricks til at komme tæt på nogle ting. Det, du skal passe på med, hvis jeg skal give dig et råd, det er at forveksle noget, som du tror og føler er meget personligt med noget, som Peter slet ikke føler er særlig personligt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kasper i øksedrama: Frygtede amputation

I klippet kan du høre en oplæsning af Peter Madsens brev, hvor han fortæller, hvorfor han sender tegningen af hånden til Cammilla. Se hele afsnittet på Dplay.