CHOK: Derfor har Teitur fravalgt ‘Singletown’

Teitur har taget en beslutning, og ‘Singletown’ er for ham et overstået, afsluttet kapitel.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. september 2020 kl. 07:25

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Teitur Skoubo er som altid i højt humør og klar på en flirt, mens han tilbringer sommeren i ‘Singletown’. Hans sommer sammen med Christel, eller nærmere væk fra Christel, kan man følge for tiden, når ‘Singletown’ hver søndag vises på Dplay.

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to 

Teitur selv følger dog ikke med, på trods af at han altså er en af hovedpersonerne i programmet. Han tager mere afstand til ‘Singletown’ og ønsker ikke at genopleve det, der skete, mens han deltog i kærlighedseksperimentet. Og især ønsker han ikke et opleve, hvordan hans kæreste, Christel Trubka, oplevede det.

– Jeg har faktisk bevidst valgt ikke at se det (‘Singletown’, red.). Nu har jeg selv oplevet at være derinde, og nu snakker jeg også meget med Christel, og jeg ved, hun var meget ked af det derinde. Og det er noget, jeg ikke gider at se på. Så det er derfor, jeg har valgt slet ikke at se programmet, forklarer Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ ramt af corona

Christel Trubka er aktuel i ‘Singletown’, der havde premiere den 13. september. (Foto: Anthon Unger.)

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe

Teiturs følelser for Christel

Det hele begyndte ellers meget rosenrødt, og Teitur og Christel ved programmets begyndelse virkede til at være de eneste rigtige for hinanden og som et stærkt par.

Men særligt i det seneste afsnit tager tingene en drejning, da Teitur pludselig bliver helt vildt i tvivl om sine følelser for Christel, hvilket fører til masser af tårer hos dem begge.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par vil stifte regnbuefamilie sammen

– Det er fucking hårdt. Alle de andre snakker om, hvor meget de savner og elsker deres kærester. Jeg er bare ikke dér. Hvorfor har jeg lyst til at flirte med alle andre? Det føles så forkert, og det er så hårdt. Jeg føler mig som et kæmpe svin, udtaler Teitur i programmet. 

Og det er de udtalelser, der knuser Christel fuldstændig, da hun ser dem på en fladskærm fra den modsatte lejlighed.

Christel og Teitur. (Foto: Rikke Lynge)

Hvis man følger med hos de to reality-stjerner, så ved man, at de i dag er kommet igennem den svære tid som et par og er lykkelige sammen. Men noget tyder på, at der i og efter ‘Singletown’ venter dem nogle hårde uger.

Teitur afviser ikke, at han engang i fremtiden vil se ‘Singletown’.

– Men som tingene ser ud nu, så har jeg ikke lyst til det. Jeg ved ikke, om Christel ser det. Men hun ser det i hvert fald ikke med mig, siger reality-stjernen.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Annette Heick: Droppede mor og far