CHOK! Derfor blev Pitzner kylet ud af natklub

Festen fik en brat afslutning for ‘Pitzner’-baben, der blev smidt ud af natklubben grundet sin opførsel.

Af Henrik R. Petersen og Caroline Grønne Wigdal - 7. september 2021 kl. 15:02

Det blev en en meget kort fornøjelse for baben fra ‘Diamantfamilien’ og ‘Stjerner i trøjen’, da hun fredag aften var til åbningsfest på Remee Jackmans nye klub Museo. Thalia Pitzner blev nemlig beskyldt for at smide eller med vilje spilde en drink ud over en på natklubben, og derfor blev hun bedt om omgående at forlade stedet.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

‘Diamant’-datteren er dog ikke enig i, at det var, hvad der skete. Hun mener, det var et uheld og forstår ikke, hvordan det kunne omfattes, som at hun spildte drinken med vilje. Hun gik på en smal gang og var på vej til toilettet, da det skete.

Artiklen fortsættes under videoen…

– Ja men det ved jeg ikke, jeg står jo med den (drinken, red.) sådan her, og der er jo så mange, og så når drinken er lidt halvfyldt, så står man med den sådan her, og så røg det ud over bukserne på en af dem, der arbejder der. Så sagde han: “Så er det ud!”, fortæller 27-årige Thalia Pitzner.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Artiklen fortsættes under billedet…

Thalia Pitzner til åbningsfesten i fredags. (Foto: Henrik R Petersen.)

Hun havde dog ikke planer om at feste natten lang og havde ikke drukket, da hun den efterfølgende lørdag skulle til sin venindes bryllup. Alligevel ærgrer det hende at gå glip af festen.

– Men man ville jo gerne lige ind og se, hvad det er for noget. Nu er spørgsmålet, om man har lyst til at genbesøge det. Jeg er den sidste, der kunne finde på at gøre sådan noget. Så det var min oplevelse. Det får nul stjerner. Minus stjerner faktisk. Meget dårlig oplevelse, siger Thalia, da hun er på vej ud af klubben og hjem fra byen.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

Remee solgte natklubben Arch i 2020 lige før corona lukkede Danmark ned, og fredag åbnede han så sin nye natklub Museo i  Lille Kongensgade i indre København.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage