CHOK: Deltager trækker sig fra 'De unge mødre'

Mikkel og Martinna har længe været uenige om at deltage i programmet, og derfor har de nu indgået et kompromis.

Af Jonas Sand - 12. oktober 2017 kl. 9:13

Der kommer til at ske store ændringer, når seerne i fremtiden skal følge Martinna Petersen i ‘De unge mødre’. Hendes mand, Mikkel, har nemlig valgt at trække sig fra programmet, og vi kommer derfor ikke længere til at følge ham fast sammen med den unge mor. Det skriver Martinna på sin blog.
– Det er lidt hårdt herhjemme nogle gange, det der med ikke at være enig med sin partner og dele samme drømme. Når den ene gerne vil gå den ene vej og den anden en anden vej. Det lyder måske lidt voldsomt, men egentlig er det blevet en hverdagsting, som vi prøver at tilpasse, så vi begge er glade. Sagen er nemlig den, at Mikkel ikke ønsker at deltage i ‘De unge mødre’ længere, skriver Martinna.
Den unge mor slår fast, at hun gerne selv vil fortsætte i programmet. Det har parret været lidt uenige om, men de er nu nået til enighed efter en række diskussioner.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna i chok: Det havde jeg aldrig troet om min mand
LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’ – igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Martinna lufte nogle af sine bekymringer ved at skulle opdrage sine børn under andres tag.


LÆS OGSÅ: Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker
– Det er faktisk ret svært, for han ønsker virkelig, at jeg forfølger mine drømme, og jeg ønsker jo virkelig, at han er glad og tilpas med det, der sker i vores liv, og at hans ønsker også bliver imødekommet.
– Men vi har fundet et ret godt kompromis, og det går blandt andet ud på, at han er så lidt med i afsnittene som muligt og ikke bliver interviewet. Han har ikke et problem med, at jeg eller drengene er med – han gider bare ikke rigtig selv bruge tid og energi på det, fortsætter hun.
Her kan du læse hele Martinnas blogindlæg omkring Mikkels store beslutning.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna er flyttet sammen med søsteren
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina afslører: Er jeg gravid igen?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’