CHOK: Dansk realitykoncept lukker ned

Det er slut med at leje realitystjerner gennem firmaet RealityBooking.

Af Jonas Sand - 15. oktober 2019 kl. 10:36

For et års tid siden blev det muligt at peppe din fest eller dit arrangement op med en realitystjerne eller to, da firmaet RealityBooking så dagens lys. Men det er nu slut.
RealityBooking er nemlig lukket ned, og det er ikke længere mulighed at leje stjernerne fra ‘Paradise Hotel’, ‘Ex on the Beach’ og alle de andre programmer, firmaet har været repræsenteret af. Det oplyser de i et opslag på Instagram.
– RealityBooking lukker ned for nu. Dette skyldes, at os, der driver det, har for travlt med andre spændende projekter. Vi takker alle deltagerne, der har været med på jobs, og alle de søde mennesker, der har haft os booket ud, står der i opslaget.
LÆS OGSÅ: Nyt par? Danske realitystjerner dater
Thomas Ludvigsen, der selv har medvirket i ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’, var en af folkene bag RealityBooking. Over for Realityportalen ønsker han ikke at oplyse, hvilke spændende projekter han har gang i.
– Mit nye arbejde tillader desværre ikke, at jeg har et firma ved siden af, fortæller han og fortsætter:
– Det har været fantastisk og utroligt sjovt! Det er jeg selvfølgelig ked af (at firmaet nu må lukke ned, red.), men når en dør lukkes, åbner der oftest en ny. Hvilket også er tilfældet her, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
Herunder kan du se hele opslaget:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realitybooking (@realitybooking) on


LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster