CHOK: Caroline Fleming single igen

TV-baronessen er endnu en gang ledig på markedet.

Af Anna Løwe - 22. juni 2021 kl. 20:14

Caroline Fleming er blevet single, efter hun og Carsten Friis, manden bag skomærket Billi Bi, er gået fra hinanden.

Det erfarer Ekstra Bladet, der har fået bruddet bekræftet af Carolines manager, Elisa Lykke.

– Jeg kan bekræfte, at de er gået fra hinanden, fortæller Elisa Lykke og tilføjer, at Caroline Fleming ikke ønsker at kommentere yderligere.

– De skiltes på god fod, og derudover har hun (Caroline Fleming, red.) ingen kommentarer til årsagen bag bruddet, forklarer Elisa Lykke.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

Kaos og kærlighed

Caroline Fleming har for nyligt lanceret podcasten ‘Kaos og kærlighed’ på podcasttjenesten Podimo, og her kommer hun også selv ind på sit kærlighedsliv:

– Mange mennesker får en mavefornemmelse tidligt i deres forhold, og det har faktisk været min akilleshæl i alle mine forhold. Når min mavefornemmelse har fortalt mig, at det ikke er rigtigt for mig, så har jeg valgt ikke at høre efter, fordi jeg var så glad for ideen om at skulle være i et forhold, fortæller TV-baronessen og uddyber:

– Det har været en af de største lessons, jeg har lært. Hvis det ikke er rigtigt, skal man ikke blive i det.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Reality Awards’-deltager smittet med corona: Jeg ligger dødssyg

Caroline Fleming og Carsten Friis offentliggjorde deres forhold første gang i januar 2020. Tidligere har hun dannet par med Nicklas Bendtner, som hun også har en søn med og været gift med Rory Fleming, med hvem hun også har to børn; Alexander og Josephine.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Fire nye tjekker ind i ‘Bachelor’

Læs mere om