CHOK: Boris Laursen hentet af ambulance - Her & Nu

CHOK: Boris Laursen hentet af ambulance

Boris Laursen er indlagt på hospitalet, og lægerne ved endnu ikke, hvad han fejler.

Af Rikke Lynge - 26. marts 2020 kl. 16:56

Boris Laursen, der ellers er i fuld gang med sin musikkarrierer, har været indlagt på Hillerød Hospital, og lægerne er stadig i gang med at finde ud af, hvad han fejler, det fortæller han til Realityportalen.
– Jeg blev hentet i ambulance af to mænd i beskyttelsesdragter, de kørte mig til Hillerød, hvor jeg blev indlagt, fortæller Boris og uddyber:
– Jeg har aldrig haft det så skidt i mit liv, jeg rystede og brækkede mig til min mave gik i krampe, men jeg kunne ikke stoppe med at brække mig. Mine negle var blå, og jeg var fuldstændig dehydreret.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg skal lave tv resten af livet

Testet for corona

Boris blev straks testet for coronavirus, hvilket er standardprocedure for alle patienter, der har det meget dårligt i dag.
– Jeg er blevet testet, og jeg har ikke corona, men de ved heller ikke, hvad det er, jeg fejler, så jeg blev pumpet med alt medicin de havde, fortæller Boris.
LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: ‘Paradise’-babe er gravid

Én ulykke kommer sjældent alene

Ikke nok med, at Boris Laursen blev indlagt, så har både ham og Fie Laursen også mistet deres mormor i nat, det skriver Fie på sin Instagram og fortæller til Realityportalen:
– Min mormor døde i nat og min farfar blev indlagt med blodprop forleden. Jeg er sønderknust. Jeg fokuserer på at være ved min familie og klare os igennem denne tid.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier


LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program udskydes på grund af coronavirus
LÆS OGSÅ: Se ham i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Calle alene i verden

Læs mere om