CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?

Værtinden er stødt på en udfordring, som gør det svært at udfylde sin rolle i ‘Vild med dans’. Men hun gør, hvad hun kan for at komme i topform til på lørdag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. december 2020 kl. 9:33

Når det kommer til Sarah Grünewalds tilstand, så er det virkelig godt, at ‘Vild med dans’ først skal afholdes på lørdag og ikke allerede i morgen, som vi jo egentlig er vant til. Så har hun nemlig en hel dag mere til at komme på toppen.

Den smukke ‘Vild med dans’-værtinde har nemlig stort set mistet sin stemme. Det kan man høre i hendes seneste stories på Instagram, hvor den er blevet til en hæs hvisken.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører fortid med Casper Christensen

– Jeg skal virkelig prøve ikke at snakke for meget for at prøve at holde på min stemme, hvisker hun.

Det samme hvert år

For Sarah Grünewald er det ikke noget nyt, at stemmen svigter hende på denne tid af året. Det har hun prøvet massevis af gange. Det plejer dog er være lidt bedre timet, da ‘Vild med dans’ jo under normale omstændigheder ville være afsluttet nu.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Men på grund af corona er det hele udskudt.

– Det starter med lidt ondt i halsen. Og så mister jeg stemmen. Det er det samme hvert år og altid i december lige efter ‘Vild med dans’-finalen. I år er vi startet senere på dansen, og der er derfor tre smukke programmer tilbage, som jeg virkelig gerne vil have min stemme tilbage til, skriver Sarah.

‘Vild med dans’ bliver resten af december sendt på TV 2 klokken 20.35 på grund af EM håndbold. Forhåbentlig er Sarah på lørdag klar til at indtage værtsrollen sammen med Christiane Schaumburg-Müller.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hanna