CHOK: 'Big Brother'-Nicki: Det er min anden abort

Efter store overvejelser har Nicki valgt at få foretaget en abort. En beslutning hun har taget før.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. marts 2014 kl. 16:26

Nicki og Mark blev meget glade for hinanden, mens de var i ‘Big Brother’-huset, og det udviklede sig til en hed romance med dertilhørende seksuelle udskejelser.
Og selv om Nicki brugte en P-ring, blev hun alligevel gravid, hvilket hun fik en mistanke om inde i huset.
– Jeg har prøvet at være gravid en gang før og dermed også fået en abort før. Den gang fik jeg hurtigt meget ømme og voksende bryster og smerter i maven efter at være blevet gravid. Så da jeg inde i huset får de samme symptomer, er jeg bange for, at jeg er blevet gravid igen, afslører Nicki over telefonen til Realityportalen.dk.
På det tidspunkt sker der meget i ‘Big Brother’-huset, og hendes bange anelser bliver skubbet lidt i baggrunden.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Big Brother’-Mark: Jeg ville beholde barnet
Seks uger og seks dage henne

Mark ville gerne have behholdt barnet, har han tidligere i dag udtalt til Realityportalen.dk. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Mark ville gerne have behholdt barnet, har han tidligere i dag udtalt til Realityportalen.dk. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Det var først da Nicki, kommer ud af huset, at hendes frygt bliver til virkelighed.
– Symptomerne er der stadig, min menstruation udebliver, og da de mange graviditetstest giver det samme positive resultat, er jeg ikke i tvivl, siger Nicki, der kom hele følelsesregisteret igennem.
– Jeg blev ked af det, så glad, ked af det, så glad igen for til sidst at blive pisse frustreret. Det sidder i mig, og jeg er meget påvirket af situationen, siger hun og fortsætter:
– Da jeg er seks uger og seks dage henne, har jeg fået foretaget en medicinskabort. Jeg tog den første pille i går og skal tage den anden i dag, siger en meget afklaret Nicki.
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid
Svær beslutning
Men det har bestemt ikke været nogen nem beslutning, understreger Nicki.
– Et barn er jo en livsgave, og det har ikke været nemt at tage beslutningen, men det er den bedste for mig og Mark. Jeg har overvejedet det nøje og også været i tvivl. Men det er den mest ansvarlige beslutning, mener jeg, siger Nicki, der i går fortalte nyheden til Mark.
– Det var kun fair at Mark var med inden over, for han skulle også høres. Jeg var lidt bange for, hvordan Mark ville tage det. For hvis han havde holdt på, at han ville have barnet, ville jeg komme i tvivl igen, siger Nicki og fortsætter:
– Og Mark var også meget i tvivl, og det frygtede jeg. Men efter en lang dialog blev vi begge enige om, at en abort var det bedste valg for os begge to. Men det er forfærdeligt, at vi skal gå det igennem hver for sig, da Mark stadig er i huset, siger hun.
Venter på Mark 
Som vi tidligere har kunne fortælle her på Realityportalen.dk, så har Nicki stærke følelser for Mark, og de er ikke blevet mindre efter den uønskede graviditet.
– Jeg har stadig meget stærke følelser for Mark, og jeg venter på ham, til han kommer ud. Han er helt klart en potentiel kæreste uden for huset, slutter Nicki af.
Se med i aftenens afsnit af ‘Big Brother’ klokken 21.00 på Kanal 5, hvor man kan se samtalen om graviditeten mellem Mark og Nicki
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.