CHOK i 'Big Brother'-huset: Nicki gravid

Nicki er blevet gravid med Mark, mens de begge var i ‘Big Brother’-huset.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. marts 2014 kl. 16:06

Nicki og Mark havde et godt øje til hinanden i ‘Big Brother’-huset, og det resulterede i, at de havde sex, mens de begge var i huset.
Det er der nu kommet en graviditet ud af, bekræfter informationschef fra SBS Jesper Jürgensen over for Realityportalen.dk.
– Det er en overraskende nyhed for os. Vi ved, at de har beskyttet sig, mens de havde sex, men der er alligevel sket det uheld, at Nicki er blevet gravid. Vi har i den forbindelse ekstraordinært givet Nicki og Mark lov til at tale sammen om det, siger Jesper Jürgensen til Realityportalen.dk.
Nicki røg ud af huset søndag den 9. februar, men Mark er på nuværende tidspunkt stadig i huset.
LÆS OGSÅ: Få det store knalde-overblik i ‘Big Brother’
Nicki skal have en abort
Efter at Nicki og Mark har talt sammen om graviditeten, er de begge blevet enige om, at Nicki skal have foretaget en abort.
-Vi blander os ikke i folks private sager, men jeg kan fortælle, at de har valgt at få en abort, siger Jesper Jürgensen.
Til Realityportalen.dk har Nicki tidligere udtalt, at hun måske kunne se hende og Mark som kærester, når han kom ud af huset.
– Jeg vil ikke udelukke, at vi bliver kæreste udenfor huset også, men det er svært at svare på nu. Hvis jeg bliver ved med at have de følelser for ham, som jeg har i øjeblikket, vil jeg i hvert fald være klar til et forhold, sagde hun dengang til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Nicki: Jeg er forelsket
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.