CHOK! Bendtner og Philine går endeligt hver til sit

Philine er flyttet ud af villaen i Høsterkøb. Forholdet er helt slut.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. marts 2021 kl. 10:48

Det er vist ingen hemmelighed, at 33-årige Nicklas Bendtner og 27-årige Philine Roepstorffs forhold er gået op og ned. Mest af alt er bølgerne dog gået højt, men i sidste ende har de altid tilgivet hinanden.

Men denne gang endte det ikke godt. Nu er det definitivt slut, og Philine er flyttet ud af deres kæmpevilla i Høsterkøb i Hørsholm, som Nicklas købte for lidt over et år siden til cirka 13 millioner.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

Det afslører modellen på sin YouTube-kanal i filmen ‘Moving on’.

– Nogle gange går tingene ikke som planlagt. Og nogle gange er det svært at træffe det rigtige valg. Nicklas og jeg er gået fra hinanden, skriver hun i videoen.

Philines presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bekræfter bruddet over for SE&HØR. 

– Det er korrekt, at Philine og Nicklas ikke længere er et par, siger hun til mediet.

LÆS OGSÅ: Opsang til ‘X Factor’-dommer

Utroskab

Vi har ellers de sidste år oplevet at komme helt tæt på stjerneparret gennem flere sæsoner af realityserien ‘Bendtner & Philine’. Her har det været tydeligt, at forholdet ofte var turbulent. Det har især været Nicklas Bendtners utroskab fra fortiden, der har plaget forholdet og ført til masser af mistillid.

– Han har haft det bedste i verden, og han har ikke sat pris på det. Han havde en lidt for god julefrokost, som så har kostet rigtig meget på den anden side. Så kan man jo snakke om, om det er det værd for en god aften. Jeg ved godt, hvad jeg ville vælge. Men nej, han har været sammen med en 20-årig, fortalte en ærlig Philine dengang i 2020.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager truer manden: Gå væk, ellers slår jeg dig

Første gang, hun mødte Bendtner, var i 2014 til en fest. Selvom det langt fra var kærlighed ved første blik, og de havde et skænderi den første aften, begyndte de at ses umiddelbart efter det møde. De var dog i lang tid kærester on-off, men siden 2018 har forholdet været fast.

Philine fortæller i sin video på YouTube, at hun efter bruddet er flyttet i en lejlighed i indre København for at starte et nyt og lyst kapitel.

Det er ellers ikke så længe siden, at fodboldspilleren postede et billede af de to sammen. Men efter et forhold på tre år er det nu slut.

LÆS OGSÅ: UHH! Nyt realitypar?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner)