CHOK: Amanda Sisse stopper i 'De unge mødre' - Her & Nu

CHOK: Amanda Sisse stopper i 'De unge mødre'

Den populære unge mor har valgt at trække stikket på tv-programmet.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 11. april 2016 kl. 10:25

Efter seks år og 11 sæsoner er det slut. Amanda Sisse har valgt, at hun ikke længere skal være en del af ‘De unge mødre’, og derfor kommer tv-seerne ikke længere til at følge med i livet hos hende og sønnen William. Det skriver hun på sin blog.
– Det har virkelig været seks sjove år med Sand TV, og det er bestemt ikke, fordi jeg er utilfreds med noget, men det er bare tid for os at stoppe nu. Jeg synes, det er tid til at give plads til nogle nye ansigter i programmet, og vi/jeg skal fokuserer på andre ting i livet, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor overvejer skoleskift: Min datter bliver slået og sparket
William kender ikke andet
Amanda Sisse var blot 18 år og gravid med sønnen William, da vi først lærte hende at kende. Tv-holdet har derfor været med, siden den nu fem-årige dreng kom til verden, og derfor er det endnu ikke gået helt op for ham, hvad stoppet betyder.
– Jeg ved stadig ikke, om William synes, det er super fedt eller super øv, at vi ikke skal være med mere. Han har ikke rigtig prøvet andet hele sit liv, og de folk, der besøger os, bliver jo hurtigt nogen, som han synes rigtig godt om – og snakker meget om i hverdagen.
– Så nogle dage synes han, det er ret fedt, at vi ikke skal være med mere, og andre dage synes han, det er lidt øv, at de ikke kommer mere, fortsætter den unge mor.
Afsnittet i morgen bliver derfor sidste gang, at vi skal følge Amanda Sisse fast i ‘De unge mødre’. Men hun afviser ikke, at hun vender tilbage med et genforeningsprogram på et senere tidspunkt.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Amanda Sisse udgiver bog
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.