CHOK: Amalie er færdig med tv - Her & Nu

CHOK: Amalie er færdig med tv

Amalie har valgt at droppe sit tv-program, og det er der en ganske særlig årsag til.

Af Louise Vilsbøl - 12. oktober 2016 kl. 11:11

Alt tyder på, at aftenens afsnit af ‘Amalies Baby’ bliver det sidste afsnit af serien, og måske bliver det Amalie Josephine Szigethys’ sidste tv-optræden.
– Jeg har for første gang i mit liv oplevet ikke at have lysten til at lave mere tv, fordi Josephine har ikke valgt mig som mor, jeg har valgt hende, og det er også derfor, jeg gerne vil beskytte hende, fortæller Amalie i programmet og fortsætter:
– Jeg har ikke lyst til at lave tv, og at hun skal blive filmet, selvom jeg godt ved, at der er stor interesse for det. Så bliver jeg også bare nødt til at være voksen og lukke bogen i og sige tak for denne gang.
LÆS OGSÅ: Amalie er klar til krig mod Mikkel
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor ville jeg hellere have barn med Mikkel end Peter
Amalie blev fulgt af tv-holdet igennem hele sin graviditet, under fødslen og efter Josephine kom til verden den 21. juli, men nu har reality-baben fået nok af livet på skærmen.
Få en forsmag på aftenens afsnit af ‘Amalies Baby’ og hør om beslutningen i videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Se Amalies private optagelser fra efter fødslen
LÆS OGSÅ: Gravide Amalie Szigethy afslører: Sådan er min økonomi
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.