CHOK: Ærlig Numse-Rasmus: Håber, jeg ikke vågner op

‘Singleliv’-fyren er langt fra så glad, som han ser ud, når han dater løs på Kanal 4.

Singleliv
Af Mikkeline Andersen - 24. juni 2015 kl. 13:30

I ‘Singlelv’ kender vi ham som den smilende fyr, der kun vil date kvinder med former. Særligt en stor bagdel. Men når kameraerne er slukkede, så er virkeligheden en anden for Rasmus Birnbaum, afslører han på sin blog.
– Jeg har lavet TV igennem 10 år og prøvet mange ting i reality-branchen. Jeg har været glad for det, og til tider har det været surt, men i dag anno 2015 har jeg det mega svært. Hvad I nok ikke ved, og det lyder nok mærkeligt, jeg kommer aldrig ud. Jeg lukker mig inde og er meget ensom og ked af det. Jeg kan gå grædende i seng et par gange om ugen, men det ser I jo slet ikke, skriver han.
LÆS OGSÅ: Stolt Numse-Rasmus i seng med Pernille Nygaards mor
Lider af angst
Numse-Rasmus erkender, at flere nok vil mene, at han bør begynde til psykolog, men det vil han ikke. Han er for stolt og vil selv klare sine problemer.
– Jeg er usikker, og selvtilliden er på nulpunktet. Når jeg smiler til jer, er det et falsk smil med smerter. Førhen gik jeg meget i Jomfru Ane Gade, men nu tør jeg ikke komme i byen. Jeg er bange for det uventede, og jeg kan ikke slappe af i min krop. Jeg lider af lidt angst, fordi jeg ikke kommer ud, og jeg er forundret over, at mit liv skal være sådan, skriver Rasmus og fortsætter:
– Jeg lyver ikke, når jeg skriver det her, men nogle gange ønsker jeg bare, at jeg ikke vågner igen. Det er en skræmmende tanke, men det er også derfor, jeg har valgt at få en blog, hvor jeg kan skrive og få renset luften, mit sind samt sjæl, idet jeg tror og håber, at det hjælper mig et godt stykke hen af vejen.
Læs hele Rasmus’ blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er, som jeg er
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.