CHOK! AC og Samira er gået fra hinanden

Det skønne reality-par fra ‘Singletown’ er ikke længere kærester.

Af Rikke Lynge - 4. januar 2021 kl. 12:35

Samira og Ann Camilla ‘AC’ blev kendt i sommerens Dplay-program ‘Singletown’, hvor de kæmpede for kærligheden. Adskilt i to forskellige lejligheder skulle parret leve som singler, men kærligheden sejrede, og de gik derfra som et par med drømme om børn i fremtiden, men nu er forholdet slut.

– Samira og jeg har valgt at gå hver vores vej. Det er en beslutning, som vi har taget sammen i fællesskab, fortæller AC på Instagram.

LÆS OGSÅ: Realitypar har fået kæreste-tatovering

Til Realityportalen uddyber AC.

– Det skete for et par uger siden før jul. Vi er ikke sammen mere, da jeg har mistet mig selv i vores forhold – jeg har levet meget efter Samira i stedet for at tænke på mig selv, fortæller AC og uddyber.

– Vi bor stadig sammen og kommer til at bo sammen de næste par måneder, indtil Samira får sin lejlighed tilbage. Vi holder meget af hinanden og er stadig super gode veninder, fortæller AC.

LÆS OGSÅ: Asbjørn åbner op: Jeg stoppede forholdet med Lærke

Samira om bruddet

Realityportalen har også spurgt Samira til bruddet, som hun har følgende kommentar til:

– Vi er ikke sammen længere, da jeg skal arbejde med mine følelser og blive bedre til at udtrykke dem. Det er selvfølgelig super hårdt at gennemgå et breakup, men vi er heldigvis stadig meget gode veninder, og vi bor stadig sammen, derfor taler vi og bruger tid sammen hver dag, fortæller Samira.

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem

Finder de sammen igen?

Hvorvidt Samira og AC igen i fremtiden vil give forholdet en chance, vides endnu ikke.

– Det er svært at svare på. Jeg skal tænke på mig selv nu, og alt mit fokus er på mig, så de tanker går jeg ikke med. Hvis det sker en dag, så sker det, fortæller AC til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Samira er meget enig.

– Hvis det en dag sker, at vi finder sammen, så sker det, men lige nu skal jeg arbejde med mine følelser og blive bedre til at udtrykke dem – også overfor AC, fortæller Samira.

LÆS OGSÅ: ’Kærlighed hvor kragerne vender’ er tilbage: Her er de fire singler

AC og Samira fra ‘Singletown’ (Foto: Rikke Lynge)

LÆS OGSÅ: Mai Manniche om nedlukning: Det er åbenlyst en ny minksag