CHOK: 10 personer dræbt under reality-optagelser

I alt 10 personer er dræbt i ulykke i Argentina, hvor to helikoptere kolliderede under tv-optagelser.

Af Newspaq - 10. marts 2015 kl. 9:49

En gruppe franske sportsstjerner, der deltog i et realityshow, er blandt i alt 10 dræbte, efter at to helikoptere kolliderede i luften over det nordvestlige Argentina mandag.
Sejleren Florence Arthaud (57), OL-guldvinderen i svømning Camille Muffat (25) og den olympiske bokser Alexis Vastine (28) mistede livet i ulykken, som skete under optagelserne af tv-serien “Dropped” i provinsen La Rioja.
– Det ser ud til, at de to helikoptere kolliderede, mens de filmede. Der er ingen overlevende, siger Horacio Alarcon, talsmand for La Rioja-provinsen, ifølge det franske nyhedsbureau AFP.
Ifølge ham var vejrforholdene gode, og årsagen til ulykken er ikke klarlagt.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy vil have en baby
Myndighederne bekræfter de omkomne sportsstjerner
Det franske præsidentkontor har bekræftet, at sportsstjernerne er omkommet. De i alt otte franske passagerer i de to helikoptere blev dræbt i ulykken, og de to argentinske piloter omkom også, oplyser en politikilde.
Efter mørkets frembrud mandag aften lokal tid var politiet fortsat i gang med at bjærge ligene fra ulykken. Argentinsk tv har blandt andet vist billeder af de to helikoptervrag i flammer i et krat, hvor de styrtede ned.
Helikopter-passagererne var i gang med optagelser til ‘Dropped’, der endnu ikke har haft premiere på fransk tv. I serien deltager otte sportsstjerner, som bliver placeret i barske miljøer for så at blive udsat for diverse prøvelser med et adventure- og overlevelsestema.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
De øvrige reality-deltagere er i sorg
Optagelserne begyndte sent i februar i den sydlige del af Argentina og rykkede senere nordpå til La Rioja.
– Jeg sørger over tabet af mine venner, jeg skælver, jeg er forfærdet, jeg har ikke ord, skriver den franske fodboldspiller og deltager i ‘Dropped’ Sylvain Wiltord på Twitter.
Han var ikke involveret i ulykken, ligesom at de øvrige medvirkende sportsstjerner Alain Bernard, Jeannie Longo, Anne-Flore Marxer og Philippe Candeloro heller ikke er blandt ofrene.
Ulykken skete i den bjergrige del af La Rioja, der ligger omkring 1100 kilometer nord for hovedstaden Buenos Aires.
LÆS OGSÅ: Sugar: Knaldperlen erstatter min mor i Thailand
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser