Chio efter 'Popstars'-exit: Dommerne lærte mig mindst

Derimod har den talentfulde sanger lært en hel del af de andre deltagere, understreger hun.

Af Mikkeline Andersen - 1. oktober 2014 kl. 8:53

Sammen med Fie blev det i går Chios tur til at forlade dette års ‘Popstars’. Dommerne mente, at hun havde rykket sig meget siden første audition, men hun var stadig for nervøs, når hun stod på en scene. Det var der ikke tid nok til at arbejde med.
– Jeg kan godt forstå deres begrundelse, men samtidig føler jeg også, at de ville have, jeg skulle performe på et bestemt måde. Sangvalget passede ikke til min stemme, og jeg er heller ikke typen, der hopper rundt på en scene, siger Chio til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’-Malou: Havde forventet mere fra dommerne
Fortsætter med musikken
‘Popstars’ har været en fed oplevelse, hvor Chio har mødt en masse dejlige mennesker, fortæller hun.
– Men sangmæssigt har jeg ikke lært så meget. Helt ærligt, så lærte jeg ikke så meget af dommerne, men derimod af de andre deltagere. Jeg er glad nok for at være ude, men det har været en god oplevelse, siger den talentfulde sanger.
Selvom ‘Popstars’ er slut for Chio, så betyder det ikke, at hun har opgivet sin sangkarriere. Tværtimod. Hun er i fuld gang med et musikalsk samarbejde, og det første covernummer findes allerede på Sound Cloud.
Se ‘Popstars’ hver tirsdag kl. 21.00 på Kanal 5.
LÆS OGSÅ: Daniel indrømmer ‘Popstars’-flirt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.