Chief 1 smiler igen: Vandt over depression og fandt kærligheden - Her & Nu

Chief 1 smiler igen: Vandt over depression og fandt kærligheden

Da det så allermest sort ud, fandt Chief 1 kærligheden, og den har holdt ved lige siden.

Af Nikolaj Vraa - 22. februar 2020 kl. 13:57

For fem år siden ramte Lars ‘Chief 1’ Pedersen muren med et brag. Han havde stor succes som producer og sangskriver, men arbejdspresset tyngede, og samtidig kæmpede han med problemer på hjemmefronten. Det endte i skilsmisse og en dyb depression. Siden har han arbejdet hårdt for at genopbygge sit liv – med succes. Det giver en ekstra dimension af glæde til den 50-års fødselsdag, som han nu kan fejre.
– Jeg er nået ud på den anden side. Jeg ved godt, at der er risiko for at få en nedtur igen, men heldigvis er jeg også bevidst om, at hvis det skulle ske, så vil det ikke vare for evigt, og det tager ikke livet af mig. Det kan man godt tvivle på, når man står midt i det, fortæller han, da HER&NU besøger ham i Vanløse, hvor han har studie og lejlighed under samme tag.
LÆS OGSÅ: WOW! Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned
Lars har meget at glæde sig over. Han nyder livet som far til niårige Vitus, han er ved at bygge hus med kæresten Gitte Mia Salling, og selvom de spændende arbejdsopgaver stadigvæk er mange, men ikke længere i et omfang, så der ikke er plads til andet. Kærligheden kom, da han mindst af alt ventede den.
– Jeg mødte hende i Valby-Hallen til DJ Awards. Hun stod og snakkede med nogen, men så prikkede jeg hende på skulderen og spurgte, hvornår det var min tur til at tale med hende. Det var min pick up line. Haha. Og det virkede. For ham, hun snakkede med, skubbede hun væk, og så var det min tur. Vi holdt kontakten, og efter et par uger mødtes vi igen i byen. Der begyndte vi bare at holde om hinanden og kysse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid
Gitte Mia, der er personlig træner, kom ind i hans liv på det helt rigtige tidspunkt. Han var godt på vej til at smide de 20 kilo, som han havde taget på i den mørke tid.
– Jeg kunne mærke, at den var helt gal oppe i hovedet, men resten af min krop skulle depressionen ikke også tage. Så jeg tvang mig selv til fysisk træning. Da jeg så mødte Gitte, fandt jeg en måde at træne på, der var tålelig, og som jeg kunne holde ud. Så hende kan jeg virkelig takke for meget. Jeg vil ikke løbe fra min alder, men føler, at jeg lige nu er i samme form, som da jeg var 19, siger han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Luksusfælden’-ekspert er blevet forlovet
Depressionen har han siden vendt til noget positivt. Han har skrevet sange om oplevelserne og de ting i hans liv, som han måtte sige farvel til.
– Jeg har givet slip på en masse ting, jeg i virkeligheden ikke brød mig om. Så måske var der også en grund til, at jeg skulle igennem alt det for at komme videre, slutter Lars ‘Chief 1’ Pedersen og lyser hele studiet op med sit smil.
LÆS OGSÅ: Bubbers store lykke: Genforenet med familien