Charlotte Kejser udgiver bog: Her er sandheden om Amalies liv

Charlotte Lytton Kejser, også kendt som Amalies mor, er i dag en meget glad kvinde, for hun har nemlig indgået en aftale med et forlag, som vil udgive hendes bog.

Af Mikkeline Andersen - 22. november 2012 kl. 18:09

Amalie blev kendt i ‘Paradise Hotel’, hvor hun kastede om sig med de såkaldte sprogblomster. Senere er det blevet til en sangkarriere, eget tv-program i form af ‘Amalies Verden’ samt deltagelse i realityprogrammet ‘Divaer i junglen’.
Hele vejen har mor Charlotte støttet sin datter, men i den kommende tid kunne noget tyde på, at det bliver Amalie, der skal støtte sin mor. Charlotte har nemlig afsløret, at hun endelig får udgivet sin bog.

Det er en glad Charlotte Kejser, der i dag kunne fortælle, at hendes bog nu bliver udgivet. (Foto: TV3)


– I dag underskriver jeg min bogkontrakt. Jeg er tør i munden, svedig under armene, men mine øjne stråler. F… jeg er glad, skriver hun på sin Facebook-profil.
Da Realityportalen.dk. får hul igennem til Charlotte Lytton Kejser, er begejstringen tydelig.
-Bogen udkommer til april og udgives af forlaget ‘Mellemgaard’. Vi har lavet en aftale, som jeg er 100 procent glad for, siger en lykkelig Charlotte Kejser.
Er det samme bog, som den vi fulgte i første sæson af ‘Amalies Verden’?
-Ja, bogen er den selvsamme bog, vi talte om i ‘Amalies Verden’,som andre forlag stillede krav til, som jeg ikke kunne imødekomme i forhold til at udgive bogen, forklarer Charlotte.
LÆS OGSÅ: Amalie griner hele vejen til banken
Sandheden om Amalies liv
Bogen vil omhandle alle mulige aspekter i Charlotte og Amalies liv, og her vil der være mulighed for at få svar på mange spørgsmål.
-Bogen handler om min opvækst, min vilde ungdom, ægteskaber og skilsmisser, opture og nedture. Om at være velhavende og på røven. Amalies opvækst, skolegang, nederlag og store kampe. Amalie stod på en scenen allerede da hun var 10 år gammel. Og det lykkedes hende aldrig at komme til tops. Det var svære år for Amalie . Så kom ‘Paradise Hotel’ og ‘Amalies Verden’ og her kan man læse om livet, når kamerene er slukkede. Bogen handler også om voldsagen og om Amalie og Peters kærlighedshistorie, som ingen faktisk kender, siger Charlotte.
Desuden vil bogen bære præg af interessant billedemateriale.
-Ikke mindst vil bogen indeholde sjældne billeder fra familiealbummet. Billeder af Amalie og jeg, slutter Charlotte.
LÆS OGSÅ: Peter åbner ny bar med Amalie som bartender
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.