Charlotte fra 'Singleliv' bryder med kæresten

Charlotte fandt kærligheden gennem ‘Singleliv’, men forholdet er nu slut.

Af Mikkeline Andersen - 8. juni 2014 kl. 13:50

Det var den helt store forelskelse, da Charlotte i forbindelse med ‘Singleliv’ mødte Karsten. Men forholdet er nu slut efter ti måneder.
– Vi passede ganske enkelt ikke sammen, da det kom til stykket. Der var for mange ting, som vi så forskelligt på, og så er det svært at holde gnisten ved lige, siger Charlotte til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Joy har fået en kæreste
Skulle være den sidste kæreste

ff

Charlotte er single, men er ikke klar til en  ny kæreste. (Foto: Privat)


Efter omstændighederne har Charlotte det okay. Det var hende selv, som tog beslutningen om, at forholdet skulle slutte. Alligevel var det en svær beslutning, som hun havde tænkt igennem mange gange.
– Jeg havde slet ikke lyst til at tage den beslutning. Det har hele tiden været målet, at Karsten skulle være min sidste kæreste, og derfor gjorde det ondt at indse, at det ikke skulle være sådan.
For tiden bruger Charlotte sin familie, venner og veninder til at komme sig over bruddet. Som tingene er nu, er hun overbevist om, at det går lidt tid, før hun igen er klar til at være i et fast forhold igen. Men skulle den rigtige fyr komme ind i hendes liv, vil hun ikke afvise ham.
LÆS OGSÅ: Joy: Derfor er det slut med ‘Singleliv’
Udelukker ikke ‘Singleliv’
Charlotte søgte kærligheden gennem ‘Singleliv’, og selvom det blev en succes, da hun mødte Karsten, så er hun ikke klar til flere optagelser til programmet. I hvert fald ikke nu.
– Lige kan jeg ikke se mig selv i programmet. Men hvem ved? Når jeg er kommet i min singletilstand igen, og hvis de kan bruge mig, så kan man aldrig vide, siger hun.
Om vi igen får Charlotte at se i ‘Singleliv’, må tiden altså vise.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sidney Lee og Nicole udsætter brylluppet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.