Chanel om 'Divaer i junglen': Det var SÅ hårdt at undvære Instagram - Her & Nu

Chanel om 'Divaer i junglen': Det var SÅ hårdt at undvære Instagram

Noget af det hårdeste for reality-babe under ‘Divaer i junglen var at undvære sin Instagram.

Af Emilie Holm Egebro - 27. maj 2019 kl. 07:25

Mens størstedelen af divaerne i denne sæson ‘Divaer i junglen’ er velkendte ansigter fra andre TV3-programmer, er Chanel derimod kendt fra TV 2-programmet ‘Roomies’.
‘Divaer i junglen’ må siges at være et noget anderledes program, men nu hvor Chanel har prøvet kræfter med begge underholdningsprogrammer, er hun ikke i tvivl om, hvilket hun synes, der var det sjoveste at være med til:
– Jeg synes, at ‘Divaer i junglen’ har været meget spændende for mig at være med i, fordi der er så mange udfordringer, og man ved ikke, hvad der sker hver dag, hvor i ‘Roomies’ kunne man selv sætte et skema for sin dag, og det var mere chill, så det var meget forskellige programmer. Jeg foretrækker noget, hvor jeg udfordrer mig selv og lærer mig bedre at kende, så jeg synes helt sikkert, at ‘Divaer i junglen’ var fedest at lave. Det er den bedste oplevelse, jeg har fået, selvom det var virkelig hårdt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, fortæller Chanel.
LÆS OGSÅ: Nynne slår fast: Hellere ‘Divaer i junglen’ end ‘Dagens mand’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv
– Jeg sagde ja til at medvirke i programmet, fordi jeg gerne vil udfordre mig selv og lære nogle nye mennesker at kende. Jeg er meget sippet med jungle, skove, vand og mudder, så jeg ville gerne se, om jeg kunne overskride nogle grænser. For sådan noget kan jeg slet ikke. Jeg overvejede derfor også meget, om jeg kunne klare, både mentalt og fysisk, men til sidst tænkte jeg også bare, at det var en oplevelse, som jeg gerne ville have med, forklarer hun og tilføjer:
– Min største udfordring var tanken om, at vi skulle ud i en udfordring med vand, for det er jeg virkelig bange for. Desuden var det virkelig hårdt, at jeg skulle leve uden Instagram. Det var faktisk rigtig hårdt. Det er jo mit liv, og det er noget, jeg går op i hver dag. Så det var hårdt. Jeg følte mig lidt som en narkoman, der bare var sådan: “Hvem har en telefon!?”, og så var der bare ikke nogen. Set i bakspejlet var det dog meget stressfrit, og jeg tænkte ikke så meget over tingene, så det er noget, jeg godt kan finde på igen faktisk.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Svært at undgå drama

I sæson tre af ‘Divaer i junglen’ var der ingen tvivl om, at drama og intriger fyldte en hel del af programmet, men der i år er fokuseret mere på humor. I følge Chanel er det umuligt helt at undgå uvenskaber i junglen.
– Det er svært at undgå drama, når man går så tæt op ad hinanden og er så lang tid sammen, så der kommer til at være både drama og spænding. Jeg glæder mig til at se det. Men vi er allesammen venner i dag, og der er ingen, jeg har noget imod, forklarer hun og tilføjer, hvorfor hun selv er en diva:
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
– Jeg er en diva, fordi jeg siger min mening, og jeg er ligeglad med, hvad folk tænker om mig. I sidste ende er det vigtigt, hvad jeg selv synes om mig selv. Hvad jeg går i, er hvad jeg går i, og hvad jeg har på, har jeg på. Jeg er dog ikke den største diva i junglen, det vil jeg mene, at Nathalie er. Hun skal lige være helt klar hver gang, hvor jeg selv har det sådan, at hvis situationen er presset, så kommer jeg, som jeg er, fortæller Chanel.
Se hele interviewet med Chanel øverst i artiklen, hvor hun også fortæller om forholdet til de andre medvirkende i TV 2-programmet ‘Roomies’ og fortæller, at hun har et andet TV3-program, som hun gerne vil medvirke i.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par
I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah