Cengiz om den nye deltager i ‘Stjerne Boksning’: En kæmpe udfordring!

Det bliver ikke en let opgave for den nye ‘Stjerne Boksning’-deltager, der altså er håbløst bagud med boksetræningen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2021 kl. 9:58

Onsdag kom det frem, at paradisoen Marco Harry trækker sig fra ‘Stjerne Boksning’. Det gør han af personlige årsager, som han ikke har lyst til at uddybe nærmere. 

Marco skulle have kæmpet mod fodbold-youtuberen Rasmus Johansson, og da eventet allerede er den 4. september, er der altså ikke meget tid at løbe på.

LÆS OGSÅ: Christiane taler ud om kærlighedserklæring til L.O.C

Arrangørerne af ‘Stjerne Boksning’, Cengiz og Geggo, ser det heller ikke som en let opgave at finde en ny realitydeltager til at gå i ringen.

– Vi arbejder hårdt på det. Men intet er sikkert endnu, siger ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Cengiz Salvarli til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe forlader landet: Har fået nyt job

– Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre nogen endnu. Men det er klart, det en kæmpe udfordring, da man for at kunne bokse til ‘Stjerne Boksning’ skal have været igennem tre måneders boksetræning hos en godkendt bokseklub plus have et lægetjek for at få en startbog. Så med under tre uger til stævnet, er det en stor udfordring, uddyber Cengiz.

Marco forsøgte at undgå at trække sig fra stævnet, men det var altså ikke en mulighed.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Jeg har valgt at trække stikket grundet personlige årsager. Jeg har ting på hjemmefronten, som jeg vægter højere end en reality-boksekamp at the moment. Jeg kæmper med personlige ting, som jeg er nødt til at tage hånd om, og de fylder alt på nuværende tidspunkt, forklarede han i forbindelse med sit afbud.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Læs mere om