Cengiz forsvarer sig: Mai Manniche er fuld af løgn - Her & Nu

Cengiz forsvarer sig: Mai Manniche er fuld af løgn

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er dybt chokeret over Mai Manniches anklagende blogindlæg.

Af Emilie Holm Egebro - 7. september 2017 kl. 13:50

Det er netop blevet afsløret, at Geggo og Cengiz i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ løfter sløret for, hvorfor Geggo ikke længere går med forlovelsesringen, som Cengiz købte af JEWLSCPH og Mai Manniche i den seneste sæson af TV3-serien. Parret føler sig snydt, da de flere steder har fået ringen vurderet til mindre, end Cengiz har betalt for den.
Det har fået Mai Manniche til at skrive et forklarende blogindlæg, hvor hun blandt andet anklager Cengiz for at pengeafpresse hende for 100.000 kroner.
Dette kommer dog noget bag på Cengiz, som holder fast i, at han aldrig har truet eller afpresset Mai Manniche:
– Hun er fuld af løgn og prøver at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort. Det er helt vanvittigt det indlæg, hun har lagt op. Jeg har aldrig afpresset hende for penge. Jeg synes virkelig, det er et barnligt træk, hun har lavet, og jeg tror, at hun prøver at udstille mig dårligt for at gøre hendes sag bedre. Jeg har alt på skrift og vores sms’er med hinanden, så jeg har beviser på, at jeg ikke har afpresset hende, siger en frustreret Cengiz til Realityportalen.dk og uddyber:
– Da jeg skulle købe ringen, sagde Mai, at stenen i ringen var 200.000 kroner værd, men at jeg kunne få den til 80.000 kroner. Sidenhen har jeg fået stenen vurderet hos tre forskellige guldsmede i Danmark, som har vurderet den til 22.500 kroner, 28.000 kroner og 30.000 kroner, hvilket jo ikke er i nærheden af 200.000 kroner. Jeg har derfor sendt alt på skrift ind til Forbrugerklagenævnet, og det har de sendt videre til Mai for at vise, at jeg har klaget.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi vil flytte til udlandet
Nu afventer vi bare
Efter at have startet sagen i Forbrugerklagenævnet har Cengiz nu afleveret forlovelsesringen til Mai Manniche, som skal afgøre, om hun stadigvæk mener, at ringen er, som den skal være til prisen, eller om hun vil erkende, at Cengiz skal have penge tilbage.
– Jeg er meget spændt på at høre, om hun stadigvæk holder på, at den er 200.000 kroner værd. Hvis hun mener det, vil vi så gå videre med sagen, og så skal Forbrugerklagenævnet vurdere, hvad der er rigtigt. Så det bliver da spændende, forklarer Cengiz og tilføjer:
– Jeg er dog meget sikker på, at jeg vinder sagen, når nu jeg har fået ringen vurderet hos hele tre forskellige guldsmede, der mener, at den er så lidt værd i forhold til, hvad jeg har betalt.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.