Cecilie Becks råd til Philip Faber: Væk med bøgerne og op med priserne

Af Rikke Lynge - 28. januar 2021 kl. 22:11

Årets største tv-fest ‘TV PRISEN’ er netop blevet afholdt, og hvor det plejer at være en fest blandt tv-produktionsfolk, værter og deltagere, blev det i år et noget anderledes arrangement, for alt foregik virtuelt.

Cecilie Beck og Jacob Riising styrede slagets gang fra et studie, mens de nominerede var med via Zoom, og selvom 2021 ikke viste sig at være gearet til et sådan tv-setup, da både lyd og billeder glippede ved flere lejligheder, så blev alle priser uddelt, og alle synes trods omstændighederne at finde det hyggeligt at gense kolleger, selvom det var bag små skærme rundt i landet.

LÆS OGSÅ: Kunne du kende Peter fra L’EASY i ‘Løvens hule’?

Den helt store vinder i år er Philip Faber, der løb med tre priser i aftenens show. Med programmet ‘Fællessang – hver for sig’ har Philip Faber formået at samle Danmark under corona. Derfor var det også meget fortjent, at Philip løb med priserne ‘Årets bedste underholdning’, Årets nyskabelse’ og ‘Seerprisen’.

Philip Faber modtog tre priser ved TV PRISEN 2021. (Foto: TV PRISEN)

– Det her program baserer sig på en kærlighed til musikken og et ønske om, at folk skulle synge med, så de glemte den tid, vi er i. Så jeg vil sige tak til alle dem, der har gjort det muligt at synge fællessang på en tv-skærm uden at være fælles, det er jo vanvittigt, fortæller Philip efter at have modtaget den tredje pris.

LÆS OGSÅ: Døde lige før brylluppet: Nåede at få en helt særlig gave

Philip Faber er meget ydmyg over at have vundet.

– Jeg har slet ikke bøger nok til, at de kan holde dem alle sammen, så denne her (den ene pris red.) burde stå hjemme hos nogle andre, siger Philip i programmet.

LÆS OGSÅ: Philip Faber rørt til tårer: Brev fra Mary

Cecilie Beck har dog et erfarent råd, som hun giver Philip Faber med på vejen.

– Philip, nu er du ret ny inden for det her tv-pris-halløj, så jeg vil bare sige til en anden gang – væk med bøgerne, der er ingen i denne her branche, der læser bøger. Væk med bøgerne og op med priserne, og så stik den der ydmyghed et andet sted hen, den bruger man heller ikke her, siger Cecilie Beck i programmet ‘TV PRISEN’ 2021.

Værterne til TVPRISEN 2021 Jacob Riising og Cecilie Beck (Foto: TV Prisen)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familien har fart på: SÅ meget er sket siden

Læs mere om