Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

Cathrine Sørensen forlod i aftes datingprogrammet på TV 2 af personlige årsager, nu fortæller hun, hvordan hun har det med den beslutning.

Af Rikke Lynge - 17. februar 2021 kl. 21:29

Cathrine Sørensen på 28 år valgte i aftenens program af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ at trække sig fra programmet på grund af sygdom i familien. Til HER&NU fortæller Cathrine, at det ikke var så alvorligt, som det lød til, og at beslutningen om at tage hjem både skyldes sygdom i familien og afsavnet til sin 3-årige søn.

– Der var rigtig mange følelser i det, og så har jeg jo en lille dreng derhjemme, som jeg savnede helt vildt meget. Der var flere ting på spil, fortæller Cathrine, der havde været væk fra sin søn en hel uge, da hun valgte at tage hjem.

LÆS OGSÅ: Mathias åbner op: Derfor er jeg så genert overfor pigerne

– Så lang tid plejer jeg jo ikke at undvære ham, fortæller Cathrine, der havde svært ved at slippe kontrollen i programmet.

– Normalt kan jeg godt lide at have kontrol over, hvad jeg skal, og det havde man bare ikke dernede, fortæller Cathrine.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Blachman skriver ‘X Factor’-historie

Ikke vist på tv

I programmet ser man ikke, at Cathrine forlader hotellet, og man ser heller ikke, at hun tager afsked med Jonas.

– Hele situationen med at skulle hjem, det havde jeg det rigtig træls med. Normalt, når jeg går ind til noget, så vil jeg gerne færdiggøre det, men jeg fik lov til at lave et opkald til Jonas, fordi det var vigtigt for mig at fortælle, at det ikke havde noget med ham at gøre, fortæller Cathrine.

Jonas viste pigerne sit lokalområde.
(Foto: Anders Brohus/TV 2)

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Opkaldet mellem Jonas og Cathrine blev optaget, men produktionen har valgt ikke at tage det med i programmet. Jonas tog opkaldet pænt.

– Han tog det meget fint. Selvfølgelig var han ærgerlig, men han tog det meget cool. Det var rigtig lettende for mig, fortæller Cathrine.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed

Fortryder sit exit

Cathrine blev i starten lettet over at være taget hjem, men nu fortryder hun sin beslutning.

– Dengang jeg kom hjem, der kom jeg hurtigt ud af den boble, som man kommer i dernede. Men nu kan jeg godt fortryde, at jeg valgte at tage hjem. I starten var det rart at ånde ud, men lidt efter fortrød jeg, fortæller Cathrine, der følte en kemi mellem hende og Jonas.

– Ja, det følte jeg, men samtidig er man splittet, fordi Jonas var rigtig god til at give os alle lige meget opmærksomhed. Jeg ville gerne have set, hvor langt jeg kunne være kommet, fortæller Cathrine, der da også har talt med Jonas siden.

Cathrine Sørensen fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Sådan skjuler Bendtner og Philine sig i offentligheden

– Han kontaktede mig på Instagram for at høre, hvordan det gik. For mig viser det også bare, hvordan han er som person, fortæller Cathrine.

Cathrine kan afsløre, at der ikke på nuværende tidspunkt er en ny fyr inde i billedet.

Hvorvidt Jonas falder for en af sine to tilbageværende dates, eller om han ikke har kunne glemme Cathrine, kan man se i de efterfølgende programmer af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ på TV 2 og Tv 2 Play.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus indrømmer: Jeg var rædselsslagen