Caspers store lykke: Har talt ud med mor

I Martin Kongstads biografi åbner Casper op om forholdet til forældrene, som han under terapiforløbet forsøgte at reparere.

Af Nikolaj Vraa - 17. oktober 2020 kl. 9:52

I starten af Casper Christensens karriere sendte hans mor ofte jobopslag, så han kunne finde et rigtigt arbejde, og ligegyldigt hvor stor succes han fik, var der aldrig et rosende ord fra hans far. I Martin Kongstads biografi fortæller Casper, 52, nu åbent om det betændte forhold til forældrene, som han under sin terapi tog de første skridt til at få styr på. Måden hans mor spurgte, om de måtte besøge ham, var noget der længe havde irriteret Casper. Terapeuten fik ham til at se problemet med andre øjne.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn

– Måske ringer min mor sent, fordi hun frygter, at jeg skal sige nej til besøg, og så er det jo nemmere at spørge lidt tilfældigt i sidste øjeblik. Måske skulle jeg sige til min mor, at jeg er ked af, at jeg ikke ser hende nok. Fortælle hende, at jeg gerne vil have, at hun er en del af mit liv, siger han i bogen. Da de endelig fik talt ud, faldt alt på plads mellem dem.

– Jeg elsker dig, og jeg savner dig. Vi har ikke kontakt nok, og det er min skyld. Jeg har ikke givet dig plads til at komme ind og ikke fortalt, at jeg gerne vil involvere dig i mit liv, sagde Casper til sin mor under deres forsoningsmøde.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Forældrene er nu flyttet til Hornbæk, hvilket også har betydet, at han har fået det bedre med sin far. Han aflyste ellers sin deltagelse i barnebarnet Coopers to-års fødselsdag, fordi han havde vigtigere ting at passe.

– Jeg er patriarken nu, det er mig, der hjælper dem, og det har gjort alt mere afslappet. Det er gået op for min far, at han godt kan lide Cooper; han har fået lov at være bedstefar nu og synes, det er fedt, siger Casper Christensen i bogen.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år