Casper sætter ord på sit valg: Derfor fik hun den sidste rose

Han endte med at give den første og sidste rose til den samme.

Af Anna Løwe - 15. juli 2021 kl. 20:29

ENDELIG kom dagen, mange seere havde ventet på. Sidste afsnit ‘Bachelor’ er løbet over skærmen, og de to sidste roser er blevet uddelt.

For Casper betød det, at han skulle vælge mellem Michaela på den ene side, og Stine på den anden, og det var absolut ikke et nemt valg for ham. Det fortæller Realityportalen i kølvandet på afsnittet.

– Da jeg var på date med Michaela, følte jeg, at det skulle være hende, og da jeg var på date med Stine, følte jeg, at det skulle være hende. Og efter daten med Stine havde jeg besluttet mig for, at det skulle være hende. Men så gik der nogle timer, og så begyndte jeg at få andre tanker… Og så ombestemte jeg mig faktisk, forklarer Casper og uddyber:

– Stine, følte jeg, var et sikkert valg. Det var utrolig nemt for mig at forudse, hvordan et liv ville være med hende; hvordan vi ville bo sammen, få en familie sammen osv. Det kunne jeg ikke helt med Michaela.

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af ‘Bachelor’

Mystikken vandt over det sikre

Caspers valg faldt altså på Michaela. Men hvorfor? Det er der nok mange, der undrer sig over, siden Casper ikke lagde skjul på, at kemien med Stine var elektrisk. Det var blandt andet også derfor, han valgte Uyen fra.

– Uyen var en sindssygt skøn person, og vi delte mange fælles værdier. Der var en gnist. Men sammenlignet med fx min date med Stine… Hun slog nærmest benene væk under mig, og vi havde utrolig hurtigt en gnist og en kemi. Uyen voksede på mig over tid, men Stine overraskede mig bare utrolig hurtigt, så jeg følte lidt, det nok var det bedste valg, forklarer Casper om valget mellem Uyen og Stine.

LÆS OGSÅ: Kunne følelser blusse op igen? Anne K taler ud

Han fortsætter:

– Men Michaela havde jeg lidt svært ved at vide hundrede procent hvem var. Hun havde noget mystik over sig, og jeg var nysgerrig på at lære hende bedre at kende. Der var noget spændende over hende, som jeg ikke kunne sætte en finger på. Så det var det mest spændende for mig at gå efter, for jeg var så nysgerrig på hende.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: ‘Gift ved første blik’-Michael og kæreste har sat en dato

Det bedste valg?

Det vides ikke, om Casper og Michaela fortsat er sammen, men mange undrer sig måske alligevel over, om Casper kunne have fortrudt nogle af de valg, han traf gennem sæsonen. Og det spurgte vi ham naturligvis om.

– Jeg fortryder ikke noget af det, der er sket, svarer han prompte.

– Jeg stod i en situation, hvor jeg handlede ud fra de følelser og præmisser, der var til rådighed på det tidspunkt. Jeg handlede på det, jeg følte og tænkte i den givne situation.

LÆS OGSÅ: CHOK! Populær bejler forlader programmet: Der er klippet rigtig meget i tingene

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Michaela, men hun er ikke vendt tilbage.

Læs mere om